Melyik „kavics” 50% -os agyagból, 25% -os homokból és 25% -os kis kövekből áll?

4

A ezt a kérdést kiegészítve. Követtem kavicsot kavicsos útra. A feleségem elfogadta a szállítást. Amikor hazaértem, az 50% -ot meghaladó agyag és egyenlő részek homok és kis kövek voltak. Hagytam egy üzenetet, mondván, hogy ez nem az, amit rendeltem, és várom a válaszukat.

Milyen terméket kaptam? Milyen anyagot használnak?

    
készlet Myles 02.10.2014 15:56
forrás

3 válasz

1

Kiderül, hogy ez a kanadai 391133 rik helyi eleme. A helyben kavics többnyire agyagból, homokból és kőből áll. Ezeket külön-külön gyűjtötték össze, és bizonyos arányban összekeverik. N Amerikában a legtöbb más helyszínen alacsony minőségű közúti kavics vagy bázis kavics.

Még mindig úgy érzem, hogy egy kávét rendeltem, és kávét, teát és kokszot kaptam, de a helyi hálózatom azt tanácsolta, hogy ez várható. Azt hiszem, ez egy lecke, hogy megbizonyosodjon arról, hogy tisztában vagy azzal, amit kifejezetten akar.

    
válasz adott 06.10.2014 20:50
forrás
10

Úgy tűnik, hogy "Crusher Run" -ot kaptál, amikor "Washed Stone" -ot akartál. Ez az oldal néhány különböző típusú jó leírást tartalmaz .


CrusherRun


Mosott kő

A vezetékek és utak alapjaként használják, de jellemzően egy másik anyag (például aszfalt) tömörítve és lefedve.

Lehet, hogy valamit inkább borsó kavicsra vagy hasonlóra gondoltál. Valami, ami apró, kerekes kövekből áll, amit fel lehet használni egy útszakaszon. Míg a kőbánya azt gondolta, hogy inkább egy alaptípusú kavicsot jelentett, amit később egy befejező réteget adna hozzá.

Ez néha a kő megrendelésének problémája, anélkül, hogy ismernénk a forrást, mivel a " Kavics " szubjektív kifejezés. Rosszabbá téve a helyeket, gyakran próbálják kitalálni, hogy mit kell az Ön által megadott munka leírása alapján.

    
válasz adott 02.10.2014 16:14
forrás
1

A "kavics" megrendelésekor fontos figyelembe venni, hogy mosott-e vagy sem. A zúzott kavics csak finomra tömöríthető. Az agyag nem lesz kompakt, mivel nem záródik össze. Ha tényleg aggódsz, akkor hozzáadhatsz néhány sót a kavicsodhoz, ahogy tömöríted és megerősíted. Őszintén szólva kapjuk meg az összezúzott kőzetet azokra a utakra, amelyeket itt a Midwestben javítunk, így egy műút nem jelent problémát. A CA-6 mérete a leggyakrabban használt. A sziklák körülbelül 1/2 "-3/4", beleértve a "finomságokat" is (a kis darabok). A homok, mint töltőanyag nem rossz, de szükség lehet némi geotextília szövetre a homok és kavics között, hogy a járművek ereje ne haladjon gyorsabban, mint amennyire kellene. A felsõ oldalon a homok "kóstolja" a vizet a vezetõút bázisától, és hozzáadhatja a meghajtó életét. Ez azonban attól függ, hogy milyen talajtípusok vannak a meghajtó mellett. Mindez alapja az aszfalt vagy beton útburkolatának lefedése.

    
válasz adott 02.10.2014 19:59
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket