I elutasították egy Kanada látogatói vízumot, mert nem vettem részt a Biometrics találkozón, és jelentkezek az Egyesült Királyság vízumára, ez rendben van?

0

Személyes okokból nem vettem részt a Biometrics találkozón, ezért visszautasító levelet kaptam, és üzenetet küldtem nekik, hogy elmagyarázzam az okomat, de azt mondták, hogy a végső döntés megtörtént, és nem tehetsz semmit, és most nem tehetsz semmit. m az Egyesült Királyság vízummal kapcsolatos kérelmét kérem, és kérésem szerint megkérdezem, hogy elutasítottam-e bármely országtól, mit kell tennem erről? van-e hatással az Egyesült Királyság vízumkérelmezési eredményeire?

    
készlet Lep 26.09.2018 07:00
forrás

1 válasz

3

Az Egyesült Királyságban benyújtott kérelemre adott válaszokat őszintén válaszolnia kell. vagyis válaszoljon arra, hogy elutasították a kanadai vízumot. A pályázati űrlapon valahol hely marad, hogy megmagyarázhassa az okait. Ha nem, adjon hozzá egy levelet a magyarázattal.

Ez hatással lehet az Egyesült Királyság alkalmazására, vagy nem. Ez attól függ, hogy milyen okokból hiányzik a biometrikus találkozók és hogyan mutatják be őket.

    
válasz adott 26.09.2018 07:10
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket