A 125A főszolgáltatáshoz való hozzáadás

0

Olvastam az üzenetet az alábbi linkről. Kérdésem volt a vita tárgyát illetően. Hozhatok, de régi volt. Van egy GE fő szervizdobozom, 24 pozícióval, amely egy kettős pólusú 125A főmegszakítóval rendelkezik.

Végezze el a megszakítók erősítőinek összegzését, hogy diktálhassam az aktuális panelek teljes / lehetséges teljesítményét?

Jelenleg egy 40 Amp-os kettős felvétel van 4 jobb oldali helyen, egy lakásméretű elektromos tűzhelyhez. 4 további áramkör van a dugókhoz, és egy hűtőszekrény van az egyiken. A konyhai áramkörhöz hozzáadok egy ártalmatlanítót, de csak a felső fénydugók vannak. A fő szolgáltatás egy 450 nm-es, egy hálószobás apartman, egy fürdő és egy konyha. Felújításra került, de a költségvetés szűk.

Szeretnék szüneteket adni egy 24 kw-os igény szerinti vízmelegítőhöz és egy kis AC egységhez. A 240 V-os vízmelegítőnek két 60 amperes megszakítóra van szüksége, az AC, MRCool, 18K BTU pedig 15A-20A, kettős pólust igényel.

A jelenleg működtetett fő szolgáltatás a kiegészítő terhelésnek felel meg. Tudom, hogy a megszakítók jól illeszkednek. Úgy tűnik számomra megvalósítható.

    
készlet John Rost 12.11.2016 18:30
forrás

1 válasz

2

A megszakítók fizikailag illeszkednek a panelbe, de valószínűleg elkezdené a dolgokat, ha a vízmelegítő be van kapcsolva.

24 kW @ 240 V-nál önállóan húzza 100 A * -ot. Adjunk hozzá fényeket, tartályokat, hűtőszekrényeket vagy különösen a tűzhelyet (húzzuk talán 30 A * -ot), és jóval meghaladjuk a 125 A-os megszakító határait.

Ha szeretné telepíteni a vízmelegítőt, akkor frissítenie kell a fő szolgáltatást - ami azt jelentheti, hogy a segédprogramból, a mérőből, a panelből, a mérőeszközről a panelbe vezető vezetékeket frissíteni kell, vagy a fentiek bármely kombinációja.

A váltakozó áramú egység telepítése azonban végrehajtható, mivel ez egy kis egység.

* a vízmelegítő valójában nem fog 100 A (és 30 A) tűzhelyet sem húzni. A bejövő vízhőmérséklettől, a melegvíz-beállított hőmérséklettől stb. Függően előfordulhat, hogy nem kell annyi erő. A tűzhely csak 30 A-ot húz, amikor az összes égő és a sütő be van kapcsolva. Ez azt jelenti, hogy nem akarod, hogy a dolgok jól működjenek nyáron, de nem a télen. Vagy csak akkor, ha 2-et használ az égők helyett, mint az összes 4.

    
válasz adott 12.11.2016 20:55
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket