A kapcsolókapcsoló vezérli a GFCI kimenetet és a világítást

0

Édesanyám lakóépületben lakik. Az épület és a vezetékek legalább 40 évesek. A fürdőszobában van egy kapcsoló, amely vezérli a GFCI kimenetet (felső és alsó) és a tükörvilágítást. Ezért a GFCI aljzatba csatlakoztatott éjszakai fény csak akkor működik, ha a tükör világítása be van kapcsolva. Ha a tükör világítása ki van kapcsolva, az éjszakai fény nem működik. Milyen hülye! Azt akarom, hogy az éjszakai fény még akkor is működjön, ha a tükör világítása ki van kapcsolva. Az apartman "villanyszerelő" azt mondja, hogy a problémát nem lehet rögzíteni a falak kivágása nélkül. Ez igaz lehet? Ha nem, hogyan módosíthatom a GFCI-t és / vagy a kapcsolót úgy, hogy egy éjszakai fényt lehessen használni, ahogy azt tervezték? A fürdőszobában nincsenek más fények vagy aljzatok.

    
készlet Aaron 07.07.2017 00:06
forrás

2 válasz

0

Az "villanyszerelő" apartman helyes.

A tartály táplálása a kapcsolón keresztül megy át. Valószínűleg a dolgok nem maradnak meg, amikor valaki elhagyta a szobát. Egyetértek, hogy nem így kell lennie, de nem változtathatod meg.

A kapcsolót (vagy a villanyszerelőt cserélheti ki) kivilágított kapcsolóval vagy kombinációs kapcsolóval / csatlakozóval, mint a ezt és húzza meg a tartályt mindig melegen, mint amilyennek kell lennie. (A világító kapcsoló világít, ha a kapcsoló ki van kapcsolva.)

Mindkét esetben éjszakai fényt kaphat.

Sok szerencsét és biztonságot!

    
válasz adott 07.07.2017 11:59
forrás
0

Az egyetlen más dolog, amit tehetünk, egy új GFCI hozzáadása a kapcsoló alatt, vagy egy kombinált GFCI / kapcsoló használata csak az éjszakai fényhez. Győződjön meg róla, és kérjen engedélyt a házi villanyszerelőtől, vagy tegye meg.

    
válasz adott 07.07.2017 22:03
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket