GFCI pozíció a sorban

1

GFCI-t telepítek. Ugyanazon a soron több más üzlet is található. Hogyan tudhatom meg, hogy a többi üzlet közül melyik van a GFCI-től lefelé?

    
készlet Thomas O 22.07.2018 06:05
forrás

2 válasz

1

Először ellenőrizze az áramkörön lévő teljes kimeneti készletet azáltal, hogy megvizsgálja, hogy melyek a fő megszakító kikapcsolt állapotában vannak.

Most kapcsolja vissza a megszakítót, majd nyomja meg a TEST gombot a GFCI-n. Ennek az az eredménye, hogy a GFCI LOAD termináljaihoz csatlakoztatott összes aljzat leáll. Azok, akik még élnek, azok a GFCI-től felfelé fordulóak.

    
válasz adott 22.07.2018 06:35
forrás
0

Kapjon egy csomó dollár áruház éjszakai fényt, a nélkül automatikus fényérzékelőt. ha van kapcsolója, kapcsolja be a kapcsolót. Bármilyen más eszközt használhat, amilyen már létezhet, amíg könnyű megmondani, hogy be van-e kapcsolva.

Kapcsolja ki a megszakító áramkörét. Minden éjjel-nappal tartsa be az éjszakai fényt. Ha az éjszakai lámpa bekapcsol, akkor ez a tartály nincs az adott áramkörön.

Kapcsolja vissza az áramkört a megszakítónál. Minden éjszakai lámpának be kell kapcsolnia. Ha nem, akkor van egy külön probléma.

Most nézd meg, hogy melyik "elektromosan közelebb van" a panelhez. Kapcsolja ki a megszakítót és szüntesse meg a tartályt, és húzza ki a "forró" vezetéket, és rögzítse a biztonságot. Tegye vissza az éjszakai fényt. Kapcsolja vissza a készüléket.

Ha helyesen kitalálta, az összes éjszakai lámpa ki van kapcsolva, kivéve a talán helyet. Ha ez a lámpa világít, a forró vezeték még csatlakoztatva van, és semleges a LINE. Ha ez ki van kapcsolva, akkor azok LOAD.

Ha rosszul kitalált, és még mindig világít, akkor a lánc első kell , hogy továbbra is az egyik lámpa legyen. Tippelj újra.

    
válasz adott 22.07.2018 19:24
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket