Septikus rendszer szivattyú túl hangos

1

Körülbelül 2 évvel ezelőtt új szeptikus rendszerünk volt, és szeretjük. Nincs több probléma számunkra, ha vízzel támaszkodunk, és nem esik ki az eső. Ez egy aerob rendszer, amely szivattyúval folyamatosan működik. A szivattyú a hátsó teraszon ül. A telepítés idején nem használtuk a teraszt, így a zaj nem zavarott. Nem túl hangos, mint egy mosogatógép vagy mosógép. De elég hangos, hogy éjjel szeretném hallani a tücsköket és a békákat, és zavarja.

Lehet-e valamilyen módon csendesíteni a szivattyút. Most van egy cement blokk típusú dolog, ami ül rajta, hogy megvédje a kutyáktól. A levegő két oldalán egy nyílás van. A vízvezeték-szerelő valójában ezt nekem adta. Légáramra van szükségem, nagyon biztos vagyok benne, hogy nem túlmelegszik.

Ha nem tudok csendben maradni, akkor minden nap egy-két óráig húzza ki a csatlakozót? Googled ezt, és nem találok választ. Tudom, hogy rendben van, ha a hatalom leáll, mert a vízvezeték-szerelő azt mondta, hogy néhány napig elveszítjük a hatalmat, hogy ne aggódjunk. De azon tűnődöm, hogy ezt csinálom minden nap egy-két órára, oké?

    
készlet Jaymie Wakeland Jarman 14.05.2018 23:16
forrás

1 válasz

1

Az órákra történő kihúzás lehetséges eredménye, hogy a szivattyú elveszítheti elsődleges értékét. Ha ez megtörténik, amikor bekapcsolja, akkor futtatni és futtatni anélkül, hogy bármit is szivattyúzna. Ha így marad, túlhevülhet és súlyosan megsérülhet. A szivattyú elsődleges helyreállítása viszonylag egyszerű, de nem akarja ezt minden nap megtenni. Bosszantó lenne. A hangkorlát építése jobb választásnak tűnik.

    
válasz adott 14.07.2018 18:38
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket