SEVIS befejeződött (diplomázott) megszüntethető [zárva]

1

Nemrégiben szeptember 24-én diplomát szerzett diplomával. Nem tudtam, hogy 60 napos türelmi időm van, hogy vagy más kollégiumhoz fordulhassak. (De tavasszal a mesterek főiskoláira jelentkeztem). Az általam alkalmazott főiskolák félévek futottak, így talán késleltették az alkalmazás felülvizsgálatát.

Nemrégiben két főiskoláról érkeztem elfogadásom, visszatértem az előző főiskolára, hogy csak azt tudjam, hogy a SEVIS automatikusan befejeződött (túllépve a türelmi időt). Egy héten belül benyújtom a visszaállítást. Nem volt több mint 5 hónap. Mivel csak 2 opcióm maradt el, vagyis külföldre utazom, és visszatérek a 2. helyreállításhoz. Mindkettőt használok.

Tehát a kérdés az, hogy tudok-e jelentkezni Kanadába turista (rövid utazás) vagy akár diákként (ha lehetséges)? Milyen esélyeim vannak a vízum megszerzésére? (A hamis vízummal kapcsolatban is aggódnak, mivel Kanada és az USA megosztja a státuszt, a kanadai hatóságok tudják, hogy a SEVIS-t befejeztem, és néhány hónapig jogellenes jelenlétem van). Van esélye? Minden segítséget nagyra értékeljük.

    
készlet Oneplus Five 26.01.2019 20:25
forrás

0 válasz

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket