Hogyan tudom az ágyamat szintre állítani?

4

Van egy nagyon egyenetlen padló a hálószobámban, és egy fém ágykeret (nem szintező láb), hamarosan egy fából készült ágykeret. Szeretném az ágyam szintjét. Milyen jó módja van ennek?

Az egyik megközelítés az, hogy csak néhány darabot kapunk és felrakjuk őket. Ha ez a legjobb fogadásom, akkor milyen ajánlott anyagok használhatók?

Meglepődtem, hogy nem találok többet erről a problémáról a weben - ez tényleg egészségtelen az alvó ágyon aludni, és a régi házak sok emelete nagyon nem magas.

    
készlet John Bachir 18.09.2014 23:30
forrás

3 válasz

2

Ez valóban attól függ, hogy az ágyrétegek milyen mértékben vannak kiegyenlítve, a használt padlótípustól és a talajon lévő utólagos érintkezés átmérőjétől.

Úgy hangzik, mintha fahordókba mennél, amit csinálnék, hogy néhány Cork vagy gumi ragasztó padlóvédőt kapjak (lásd alább)

A probléma ott van, hogy olyan anyagot kell találnod, amely valamivel vastagabb, mint a hiányosságai, mivel nem tudod túlságosan sokan összeadni ezeket a dolgokat (mivel könnyen leesnek) egy hosszú stanley pengével. ezeket a csíkokat minden egyes ágynemű alsó oldalára kell alkalmazni.

    
válasz adott 15.01.2015 15:40
forrás
0

Van egy csepp mennyezeti lapka. Vágja ki a megfelelő méretre, és csúsztassa azt az egyes lábakra, amelyekre szükség van. Szükség esetén halmozzon kettőt, és helyezze a lábakat, amelyeknek nagyobb magasságra van szüksége. Beállítják az ágy magasságát a test nyomásával. Ez tényleg működik.

    
válasz adott 02.03.2017 13:53
forrás
0

Próbálja ki ezeket az állítható lábakat. Ezek olcsóak és közvetlenül faágyukba csavarozhatók, ha fa. Ha a fém a sínrendszer szögét / peremét használja, és megfelelő állítható lábfejet használ a csavarozáshoz / csavarozáshoz, akkor állítsa be addig, amíg nincs több lengés.

link

    
válasz adott 02.03.2017 14:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket