Ha a kabin poggyász súlyát 7 kg-ban említik, tartalmaz-e a Laptop táska súlyát is?

3

A legtöbb jegyet megemlítettem, hogy 7 kg a kabin poggyászkorlátja. De gyakran összezavarodom, hogy magában foglalja a laptopzsák súlyát is? Szállíthatok mindkét táskát és laptopzsákot?

    
készlet Sam 30.09.2018 16:27
forrás

2 válasz

2

Általában, hacsak kifejezetten másként nem jelezzük, feltételezzük, hogy a súlykorlát az összes elem TOTAL-ját jelenti.

A méret tekintetében, ha nagyobb a megnevezett maximális méretnél, akkor feltételezzük, hogy túl nagy, még akkor is, ha "normális, hogy ez a fajta dolog nagyobb".

Úgy tűnik, hogy az ACA-nak nincs külön súlya a tételekre, kivéve, hogy nem lehet olyan nehéz, hogy nem tudod felemelni a tartályba (ami azt jelenti, hogy emelje fel a fejed fölé). Ezzel szemben, komolyan kétséges vagyok, hogy boldogok lesznek, ha egy professzionális súlyemelő 100 kg hordozható poggyászt hoz, amit meg tudná emelni :) Mindig tartsa szem előtt az egyéb utasokat, és hogy a tartályok maximális súlya ne legyen csak méret. Repültem olyan járatokra, ahol a felső tartályok kapacitása megtörtént, és láthatóan megereszkedtek. Nem egy nyugtató gondolat, ami alattuk ül, különösen a turbulenciában.

Íme egy kissé releváns cikk, amelyet egy légiutas-kísérő írt.

    
válasz adott 02.10.2018 11:15
forrás
1

Sajnos elég sok változat van. Csak az elmúlt évben láttam, hogy csak a hordozható elemre alkalmazott súlyt, a személyes és a hordozható elemet együtt, valamint a személyes és a hordozható elemet külön-külön.

Így nagymértékben függ a légitársaságtól és a szolgáltatási osztálytól. Ha bizonytalan, és nem találja meg egyértelműen az információt a légitársaság honlapján, akkor gyakran kapcsolatba léphet a támogatással az online csevegésen, hírnöken vagy telefonon keresztül. A hivatalos végleges választ kapja, így nem kell aggódnia, hogy valaki rossz vagy elavult információt ad, vagy akár a rossz szolgáltatási osztályt.

    
válasz adott 02.10.2018 13:53
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket