Milyen volt az ablak rajzolása a Hedwignek Splitben?

6

Kisebb spoilerek előre.

Splitben (2017) Casey megpróbálja meggyőzni Hedwig-et, a 9 éves Kevin személyiségét, hogy segítsen neki a szobában, ahol bebörtönözték, mert úgy tűnik, hogy Hedwig felfedi a helyet egy ablak. A csalódottsága azonban kiderült, hogy az ablak csak egy pár rajz.

Mindent, amit Kevin személyiségei csinálnak, és még a létezésük oka is, a bántalmazás miatt történt, mint egy gyerek. Denis például "fénybe jutott", mert Kevin szörnyű szükségessége volt, hogy mindent tisztán tartson. Hedwig úgy tűnik, hogy a hűvös gyerek, akit Kevin akar.

Különös hangsúlyt fektetnek az ablakrajzokra; ők is hatással vannak a telekra. Ezért nem lehetnek olyanok, mint a Hedwig többi véletlenszerű rajza. Még egy rajz egy zárt és egy nyitott ablak munkáját is elvégezte, hogy tovább szimuláljon egy valódiat.

Miért húzott egy ablakot a Hedwig? Mi volt a jelentősége neki? Elképzelem, hogy valami köze van a gyermekkorához, mintha egy ablakmentes szobában lennének, mint egy magányos zárt. Vagy kevésbé bonyolult lehet; egy normál hangú szobát akart, amelyen az ablak mellett szalagos lejátszó is lehetett.

Shyamalan rendező, vagy bárki más volt ez valaha? Néhány egyszerű kereséssel nem találtam semmit.

    
készlet M.A.R. ಠ_ಠ 23.04.2018 20:36
forrás

0 válasz

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket