A lassú tűzhely rendetlenséget okoz

5

Megpróbáltam googling ezt, de most is kaptam recepteket.

Vettem egy lassú tűzhelyet (Proctor-Silex 33043 4-Quart Slow Cooker) , amely úgy tűnt, jó értékelés. Mindazonáltal megpróbálok állományt készíteni, amit általában 12 óránál főzök, minden alkalommal, amikor megdöbbentem. Nem azt jelenti, hogy maga a folyadék felfelé és kifelé forog, hanem egy folyadékgyűrű képződik a pot szélén, és kifelé kezd buborékolni.

Ez a rendetlenség okozza, ha a serpenyő fémrészének belsejében (a fűtőelem és a kőműves rész között) elégetve ég, és a lassú tűzhely külső falát leöntjük a számlálóra.

Mit tehetek ezzel kapcsolatban? Ez csak egy rossz lassú tűzhely, vagy van egy trükk, ami hiányzik. Ezt a problémát még nem tapasztaltam a régi tűzhelyemben vagy a tűzhelyen lévő edényemben. Arra gondoltam, hogy egy fogpiszkálót illesszek be a szélébe vagy valamire.

Valaki más találkozott ezzel? Ez azért van, mert nagyon folyékony állományt csinálok, vagyis egy nehezebb étel, mint a zabpehely? Próbáltam sekély (kevésbé folyékony) és nagyon tele voltam, de mindkét esetben előfordul.

    
készlet Tai 18.02.2015 09:22
forrás

4 válasz

2

Ez egy lassú tűzhely jellege, amennyire tudom. Általában a tűzhely alá tesszük a peremű sütőlapot, ha hosszabb ideig lesz bekapcsolva, hogy a vizet tönkretegye.

    
válasz adott 24.02.2015 19:40
forrás
0

ellensúlyozza a fedelet, így a tömítés nem köpködik a buborékok és a folyadék egészében. Ha a buborékok továbbra is jönnek, akkor ellensúlyozzák azt. Ha teljesen eltávolítanod kell a fedelet, vagy 90Deg-re kell állítanod, hogy mit kell, akkor ez rendben van. Nem fog semmit fájni.

Ha a fedél nem tetszik az eltolásnak, tegyen egy fakanállal a kagylóba, majd fedje le a fedéllel, a kanál megakadályozza a zárást.

Ez a szoros pecsét, amely lehetővé teszi, hogy a buborékok tovább éljenek és növekedjenek, és végül mi okozza a fedelet. Törje meg a pecsétet és a buborékok leesnek, és a fedél többé nem köpül.

Mindig főzze a rizst? Mit csinálsz, ha elkezd buborékolni? Eltávolítja a fedelet. Ugyanez az elv.

    
válasz adott 24.02.2015 22:38
forrás
0

Ugyanaz a probléma itt. Évek óta használta ugyanazt a potot, és soha nem volt ilyen. Hirtelen, a carnitas készítésének közepén, a csőcserépben mindössze 3/4-tel teljes mértékben a folyadékot a fedél külső szélén át buborékoltattam, és elkezdtem önteni a fémkötélbe és a számlálóba. . Furcsa ... A folyadék még közel sem volt a csúcshoz, de még mindig kiöntött. Mindenesetre ... Elakadt néhány fogszedés a pot és a fedél között, hogy a folyékony terem visszajusson. Még mindig nem tudom, miért történt ez a sehol sem.

    
válasz adott 08.09.2016 19:27
forrás
0

Fogjon egy fogpiszkot a fedél és a tűzhely tetejére. Ez lehetővé teszi, hogy a víz visszavonuljon a tűzhelybe. A fedél súlyát a helyén kell tartani.

    
válasz adott 09.09.2016 00:28
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket