Hogyan kaphatok Thaiföldi feleségem egy brit vízumot?

2

Egyesült Királyság állampolgára vagyok. A thaiföldi feleségem és én 2 éve házasodtunk. Ő volt az Egyesült Királyságban egy standard látogatói vízummal (2017. november és 2018 május). Azóta a vízumkérelmek háromszor elutasításra kerültek (kettő látogatói vízum, egy hosszú tartózkodásra). Mit tehetünk most?

    
készlet adrian foad 06.12.2018 23:31
forrás

1 válasz

5

Az Egyesült Királyság állampolgáraként biztos lehet benne, hogy a felesége hosszú távú lesz, de a normál látogatói vízumra való törekvés nem megfelelő megközelítés. Egy évvel ezelőtt a 2017. novemberi kérdésében jelezte, hogy éppen megérkezett, és teljes hat hónapig marad, a vízum érvényességi idejére.

Az Ön kérdése ma azt sugallja, hogy közvetlenül az Egyesült Királyságból való kilépés után kérte a Standard Visitor vízumot, három kérelmet nyújtott be, kétszer 6 hónapig, és hosszabb időtartamra egyszer. Mindhárom elutasításra került, és három ilyen elutasítás ilyen rövid időn belül veszélybe sodorhatja a tilalom megszerzését. (És ha a 6 hónapos tartózkodás hosszabb volt, mint amit kérte, amikor jelentkezett, esetleg rá is számítottak.)

Állítsa le az alkalmazást. Három visszautasítás után nem valószínű, hogy látogatói vízumot kapna.

Ha a terv az, hogy csatlakozzon hozzánk az Egyesült Királyságban, a helyes út a településen keresztül történne. Lépjen át ezeken a kérdéseken, hogy megtudja, hogy kérheti-e az Egyesült Királyságban történő letelepedést ; jelzi, hogy mit és mit kellene tennie.

Segíthet segítséget kérni egy bevándorlási tanácsadótól. Az Egyesült Királyság szabályozza és nyilvántartja azokat, akik jogilag képesek ilyen tanácsadást és szolgáltatásokat nyújtani (tanácsadók, ügyvédek, ügyvédek és a jóváhagyott szakmai szervezetek tagjai). Itt találhatók az útmutatók keresése:

válasz adott 07.12.2018 02:58
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket