India - München - Brüsszel - Freetown és vissza, a schengeni vízum A elég?

8

Azt tervezem, hogy Sierra Leone-ba megyek Indiából, és én indiai állampolgár vagyok.

Többszörös beutazással kaptam meg a schengeni vízumtípusát. A Google azt mondja, hogy nem tudok elhagyni a nemzetközi tranzit területet. Találkoznék-e azzal a problémával, hogy nincsenek teljes schengeni vízumok, miközben a müncheni repülőtérről Brüsszelbe közlekednek?

A járatok ugyanabban a terminálban és ugyanabban a légitársaságban vannak. Azt hiszem, leesik, ha el kell hagynom München nemzetközi tranzitterületét, hogy elkapjam a járatot Brüsszelbe.

    
készlet Neeraj 30.07.2016 03:14
forrás

2 válasz

13
A

@ blackbird57 válasz helyes, de a releváns harmadik fél webhelyére hivatkozik //ec.europa.eu/dgs/home-affairs/what-we-do/policies/borders-and-visas/visa-policy/docs/frequently_asked_questions_en.pdf">FAQ az Európai Unió honlapján Európai Bizottság:

An airport transit visa (ATV) authorises you to pass through the international transit zone at an airport located on the territory of the Schengen State and to await a connecting flight to a non-Schengen country. The ATV does not allow you to enter the Schengen territory (to stay at a hotel or to take an onwards flight to another Schengen State, for example).

ez kristálytiszta.

Kíváncsi voltam egy jó dokumentum megtalálásával, hogy megmutassam, hogy az A típus jelenti a Repülőtéri tranzitvízumot, de a Rendelet :

‘TYPE OF VISA’ heading:
In order to facilitate matters for the control authorities, this heading specifies the type of visa using the letters A, C and D as follows:
A: airport transit visa (as defined in Article 2(5) of this Regulation)

    
válasz adott 30.07.2016 06:17
forrás
10

Schengeni vízum típusok :

An airport transit visa (ATV) authorises you to pass through the international transit zone at an airport located on the territory of the Schengen State and to await a connecting flight to a non-Schengen country. The ATV does not allow you to enter the Schengen territory

Csak akkor lép be a schengeni ország területére, ha bevándorlást ért el, és úgy tűnik, hogy egy másik schengeni repülőtérre történő átutazáshoz elhagyja a nemzetközi területet , így az A típusú vízum ebben az esetben nem elegendő.

A webhely az Egyesült Államokban a német misszióra jegyezze fel ezt:

Airport transit privilege does not apply and you will need a visitor visa
[...]
2. if you are transiting through two or more airports in the Schengen Countries (for example: Miami-Frankfurt-Paris-India or New York-Frankfurt-Munich-India).

    
válasz adott 30.07.2016 03:43
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket