Now, hogy véget ér az Anarchia fiai… Mi volt a hajléktalan hölgykel?

5

Évek óta hibázott. Valamiféle lelkiismereti jellegűnek tűnt, és egy barátja azt feltételezte, hogy valószínűleg a halál utódja (észrevette, hogy a varjak eszik a kenyeret, amit korábban tartottak, míg a Jacks vére felé fordult?), De van-e szilárd válasz Kurt Suttertől vagy más íróktól? A kiállítás egyik pontján egy lánya volt, aki egy sziklát dobott a fagylaltboltjuk fiainak ablakán, de ez a karakter csak eltűnt.

    
készlet Johnny Bones 10.12.2014 16:30
forrás

1 válasz

7

A hajléktalan nő Emily Putner volt, és egy balesetben megölték, amit John Teller ütközik a félpótkocsival. A lánya (aki a jégkrém boltjában dobta a sziklát) Brooke. Brooke nem tűnt el, ő és Jax békét hozott, és bébiszitter lett Abel és Thomas számára, és kapcsolatba került a Ratral.

Tehát, amit Emilyről biztosan mondhatnánk, az, hogy egy szellem vagy szellem volt. Az, hogy ő őriző angyal volt-e, a halál angyala, vagy csak egy szellem, aki nem tudott tovább mozogni (stb.), Az a rész, amit a Kurt Sutter mindig is homályos volt.

Értelmezésem szerint Jax mindig a múlt súlya alatt temették el - elbűvölte az apját, és cselekedetei megjelentek. Azt hiszem, Emily vizuális emlékeztető volt a múltra.

    
válasz adott 10.12.2014 20:45
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket