Mi történt Dr. Lou-val?

2

Projekt almanach , miután David megpróbálta "javítani" valamit, amit visszatér a dolgokat drasztikusan megváltoztatták. Az egyik ilyen dolog, ami úgy tűnt, kíváncsi volt számomra, dr. Lou sétált a lobbiban, amely egy dobozot tartalmazott, ami az ő személyes tárgyai voltak, és David megkérdezi, hogy hova megy, ahová Dr. Lou válaszol (vagy valami simliar a):

No need to be such a smartass, Mr. Raskin.

Ezt úgy vélem, hogy valami, amit David okozott Dr. Lou-nak, hogy kirúgjon. A csoport képes volt arra, hogy az összes többi különbséget egy pár konkrét eseményhez kövesse, és látjuk, hogy ezt megteszi. De van-e olyan információ, hogy mi történt Dr. Lou-val?

    
készlet Dave Johnson 02.01.2016 00:12
forrás

2 válasz

1

Azt hiszem, az egész lényeg az volt, hogy az idővonalban egy csomó különbség volt, amit a karakterek nem tudtak megmagyarázni: több követője van az Instagram-on, ami a „hűvös” klikk része, stb.

A karakterek nem tudják nyomon követni mindazok okát és hatását, amelyek megváltoztak, és mivel csak igazán látjuk, hogy mit látnak a karakterek, és mi sem.

    
válasz adott 10.09.2017 07:45
forrás
1

Amikor David megváltoztatja a múltat, pontosabban a Lollapalooza eseményeit, megváltozott más események és új események. Mint -

  • Dávid meglepődött, hogy az anyja interjút készít.
  • Sarah Nathan testvére megsérült, így nem játszhatott a kosárlabda játékban.
  • Sarah Nathan sírt, mivel apja, aki a pilóta volt, meghalt a repülőgép összeomlásában.
  • Erdőtüzek.
  • David megkérdezi Dr.Lou-t, hogy hol megy, és Dr. Lou válaszol -

    Don't be a wiseass, David.

Most, nyilvánvalóan, David meglepődött, mert nem várta el Lou reakcióját. De még nem említette meg, miért reagált rá Lou. Ádám és Quinn azonban később elmagyarázza, hogy miért vannak különböző változások a jelenlegi valóságban.

A Lollapalooza látogatása során fellépő rippleffektusok miatt, és annál is inkább David egyedülálló útja a múltba, hogy Jessie-val együtt tudjon lenni. De Dávid nem hajlandó elfogadni ezt, és visszavonja a hibáit, mivel az elveszti Jessie-t.

Ettől eltekintve nincs további említés arról, hogy miért reagált rá Lou. Lehet, hogy az új valóság Dávid valami olyasmit csinált neki, amit lőttek, vagy Lou valamilyen oknál fogva bosszantotta Dávidot.

    
válasz adott 10.09.2017 12:22
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket