A madárnak és egy gigantikus földigilisztának nevezett űrhajóval rendelkező grafikus regény címének keresése

12

Megpróbálok azonosítani egy könyvet, amit az 1980-as évek közepén elolvastam. Néhány részlet:

  • Grafikus regény volt, vagy képregény. Minden fekete-fehér, ha helyesen emlékszem.
  • A főszereplő ember volt, bár úgy gondolom, hogy a többi karakter antropomorfizált állatok. Volt egy macska-nő, aki egyfajta mentor / anya a főszereplőhöz, valamint a változatos állati „gyerekek” mellett.
  • Úgy vélem, a főszereplő neve Phaedrus volt, vagy ennek változata.
  • A főszereplő egy sólyom alakú űrhajót repül, és idegenként érkezik az állati bolygón, és keres valamit, amit nem emlékszem.
  • Van egy fém gömb, amely nyitott állapotban egy egyszerű mintázattal rendelkezik: egyetlen koncentrikus kör, amelynek keresztje átnyúlik a gömb széleire.
  • Van egy emberi méretű földigiliszták, amelyek a történetek elején a panelek hátterében jelennek meg, de később a történet létfontosságú részévé válnak, végül a főszereplővel egyesítve.

Hihetetlen, hogy mindezek ellenére nem találok semmit a Google-on keresztül. Még olyan messzire mentem, hogy visszatérjek a könyvtárba, amire emlékszem, hogy gyermekként vizsgálom, de már nincs a könyvük.

Köszönjük segítségét, ez már évek óta hibázott.

    
készlet fjordfiesta 13.11.2012 18:42
forrás

2 válasz

4

Megtaláltam! "A Midnight Son" címmel készült, és Steve Miller írta. Még mindig elérhető a Amazon -on.

    
válasz adott 26.08.2016 14:18
forrás
6

Én is nagyon élénk emlékeim vannak a történetről, és megpróbáltam egy ideig felfedezni a grafikus regény nevét. Emlékszem az űrhajóra, mint egy madár (úgy gondolom, talán megtört, vagy összeomlott a bolygón?) Emlékszem az emberi nagyságú földigilisztára, amit az ember követett, és a fiatalember útját a föld alatt, valamit keresve. Emlékszem arra is, hogy az utazása folytatódása óta az eredeti, egyenletes / térbeli öltöny egyre sérültebbé vált, amíg elszakadt rongyokat visel a végéhez közel. Kétségtelenül volt valami tűz, amit a történet vége felé kellett átkelnie, és bár nem emlékszem a pontos végére, valami köze volt a hatalmas földigilisztához és a gömbhöz / kulccsal való kapcsolatához. a földigiliszták összeolvadtak, vagy ugyanazon entitássá váltak?).

Rájöttem, hogy ezt a kérdést néhány évvel ezelőtt kérdeztem meg, de remélem, hogy néhány további részlet hozzáadásával a jobb memóriával rendelkező személyt, mint az enyém, válaszolhat. Nyilvánvalóan érdekes / furcsa volt, hogy valami tartós benyomást tegyen.

Még egy dolog: lehet, hogy teljesen ki van kapcsolva, de egy részem emlékszik arra, hogy nagyon kevés (vagy esetleg nem) szöveg van a történetben. Remélem, valaki segíthet nekünk, hogy azonosítsa ezt a furcsa mese!

Szerkesztés: megjegyzést, nem választ kellett volna tennem. Még mindig új vagyok a webhelyen. Elnézést.

    
válasz adott 13.09.2015 08:20
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket