Pathfinder lény hasonló a D&D Quaggothhoz 3.5

3

Megállapítottam, hogy a Pathfinderben rendelkezésre álló szörnyek, amelyek a Darklands-t feltöltik, olyan mozdulatokkal rendelkeznek, hogy elkezdtem használni a meglévő lények 3.5-ös statisztikáit, hogy a terület valóban veszélyessé váljon. Megveszem a szörny PF-egyenértékét, és 3,5-szeres pontszámokkal, DR, SR és fegyverekkel (ez a marhahús jelentősen felemeli a Drow-t). Nagyon jó szerencsém volt a leggyakoribb lényekhez, de úgy tűnik, nem találok semmit, ami hasonlít a Quaggoth-hoz a 3.5e-től.

Tudom, hogy könnyen használhatom a 3.5e-es teremtményt, de referenciaként van valami, ami létezik minden Paizo-ban közzétett anyagban, ami hasonló a Quaggothhoz?

Kifejezetten olyan dolgot keresek, amely rendelkezik a legfelsőbb hatalommal és a kvaggó minden érzésével, de ez nem túlnyomás. Tudom, hogy vitathatatlanul csak egy grimlock-ot vagy trog-ot tudok megegyezni, és kvaggót hívhatnék, de igyekszem a legközelebbi 1–1 helyettesítőt találni.

    
készlet Taren Garlander 05.06.2017 14:47
forrás

1 válasz

3

Néhány bitet fogok venni a Elfelejtett birodalmak wikiből a Quaggothról, hogy itt hivatkozást használjon. Először is, mi a Quaggoth :

History

Originally believed to have been bred by drow magicians as a slave race, the quaggoth escaped and filled their own niche in the Underdark.

Personality

Quaggoths feared no creature. Though they were dangerous hunters, they were just as often prey for other predators of the Underdark. Quaggoths could be trained as servants and guards if captured young.

Description

Quaggoths were humanoids with long, shaggy, white hair covering their entire bodies. They wore no clothing, with the leaders of packs being the exception. Warlike and vicious, they roamed the Underdark looking for prey. Drow sometimes enslaved them as guards and spider handlers.

Ecology

Quaggoths were nomadic hunters. They changed territories periodically. In each new territory, they claimed a central cave as a lair, leaving treasure with a few guards. The rest of the tribe hunted, returning periodically to rest and change guards.

Meg kell említenem, hogy mivel a Quaggothok szellemi tulajdon a Elfelejtett birodalmak ( a parti varázslók tulajdonában ) nem lehetnek a Paizo Pathfinder-re alakította át.

Statisztikailag, nagy húsevő humanoidok, amelyek behatolhatnak a berserker dühbe, és immunisak a méregre. A statisztikák megtalálhatók a Faerun szörnyek oldalán.

Troglodytes

A troglodytes egy olyan jókedvű érzelmi verseny, amelyet gyakran az erőteljesebb futamok rabszolgává váltak az alulrepülésen, különösképpen a drowokban. A Golarion Wikiből :

Troglodytes are a barbaric and vicious underground-dwelling humanoid race. They are most common in Nar-Voth and are favored slaves for many of the other races of the Darklands.

A golarionban hasonlóak a quaggothokhoz abban az értelemben, hogy ők lelkes megjelenésűek, törzsekben élnek, vallási vezetőiként sámán van. Még a föld alatti legrégebbi versenyek egyike is, akik gyakran rabszolgává válnak mások.

now it is the troglodyte that hides in caves and lives the life of a feral savage.

Statisztikák közepesek, és a berserker düh helyett bűzük van képesség. Ez azt jelenti, hogy harci erejük sokkal gyengébb, mint a kvaggót.

Most már a golarion drowjai is eltérnek az elfelejtett birodalmaktól, különösen fleshwarping gyakorlata miatt. Számos új teremtményt hoztak létre a fleshwarping használatával, és új típusú troglodyteket termeltek, amelyeket Ghonhatines -nek hívnak.

Ghonhatine

A ghonhatines fleshwarped troglodytes, amelyek dinoszauruszszerű humanoidokká alakítják őket a húsért. Úgy néz ki, mint az érző krokodilok, mint a trogloditák. Ezek a rabszolga versenyek a drowsok számára, és ritkán láthatók az életmódon kívül .

Statisztika: erősebbek sokkal , mivel CR 10 teremtmény .

Morlocks

A morlokkok tematikusan is illeszkedhetnek, mivel egy törzsi és nomád verseny, amely azon a képességen alapul, hogy vadászat. Statisztikájuk erősebbé teszi őket, mint a troglodytes, de közepesek és kevés képességük van mint nagyon jó ugrás közben.

Gugs

A golarion gug a legnagyobb érző humanoid faj a Darklands-ben. Legendák, törzsekben élnek, és a többi fajtól félnek.

A Sötétségbe (36. oldal):

The largest of Sekamina’s races are the gugs, enormous giants covered with coarse gray or black fur, with arms that split at the elbow into two forelimbs each tipped with a taloned paw, and a hideous face overwhelmed by an immense, vertically-opening, fanged maw.

Statisztikájuk is sokkal erősebbé teszi őket, mint az átlagos sötétországi találkozás (ezek CR 10).

Ezeknek a lényeknek egyike sem ugyanolyan megjelenésű, mint a Quaggoth, és nem ugyanaz a statisztika, de ezek helyettesítik őket a témában és a hangulatban, míg némelyik helyettesíti a szerepét a sötét területeken.

    
válasz adott 05.06.2017 16:26
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket