Melyek a GPS kódolása előtt a motor indítása nélkül, külső erő nélkül?

5

Tegyük fel, hogy 10-15 percre lenne szükségem ahhoz, hogy a G1000-et C172-re teljesen konfiguráljam a repülés előtt, a repülési tervvel, a személyes nézeteimkel, stb. Célom az üzemanyag megtakarítása, a hobbs / tach idő megtakarítása, valamint a gyújtógyertyákon felhalmozódó lerakódások csökkentése.

Mi lenne az a megfontolás, hogy az akkumulátorról egyedül csinálja ezt? És mit tehetek, hogy csökkentsem a hátrányok hatását?

    
készlet Ch654 16.11.2018 11:04
forrás

1 válasz

11

15 perc hosszú idő az akkumulátor lemerítésére, nem csak a G1000 fut, hanem az elektronikus giroszkópok, jelzőfények stb. Ha a repülőgépet nemrégiben repülték, és hideg van 15 percen belül, lehet, hogy elég hosszú ideig, hogy ne tudjon hajtani a motort.

Problémák vannak a G1000 futtatásával a motor indításakor:

  • Ez nem jó az elektronika számára: mindenféle elektronikus zajt és túlfeszültséget kap az indításkor. Nem hiszem, hogy ez a modern elektronika problémája, de a G1000 fájdalmasan drága berendezés, és azt szeretné, hogy bármilyen módon megőrizze!
  • Teljesítménycsökkenést kap: az indítómotor sok energiát ürít ki, előfordulhat, hogy nem lesz elegendő a G1000 megtartásához, és újraindulhat. Ez újraindul, elveszíti az összes beállítást, amit tettél! A repülési terv SD-kártyára mentésével csökkentheti az avionikát az indításhoz, majd újra betöltheti azt

Az utolsó kérdés az, hogy 15 perc múlva repülhet, vagy valaki más repülhet. Az is idő lehet, hogy fizetsz attól függően, hogy melyik iskolát vagy csoportot bérel (ha bérelsz)

Nincs ok arra, hogy ezt mindenképpen őszinte legyek, a SkyVector, a Foreflight, a SkyDemon, a Garmin Pilot és más repülési tervező szoftverek segítségével tervezheti meg a repülést táblagépen vagy más számítógépen, betölthet egy SD kártyára, majd betöltheti a G1000-re. A szoftverek egy része pénzt költ, de minden fillért ér, mivel lehetőséget ad arra, hogy az időtervezési járatokat inkább az útvonalpontok befogadására használja, mint a G1000-nél.

    
válasz adott 16.11.2018 12:36
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket