Do A Pathfinder boszorkányoknak van egy dedikált Patron varázslat slotja?

3

A Pathfinder-ben a Witches-nek van Patron varázslathelye?

APG 70. oldal, a "Patron varázslatok" alatt:

At 2nd level, and every two levels thereafter, a witch's patron adds new spells to a witch's list of spells known. These spells are also automatically added to the list of spells stored by the familiar.

A

69. oldal a "Witch's Familiar" alatt, a "Store Spells" alatt állítja:

Starting at 1st level, a witch's familiar stores all of the spells that the witch knows. This does not allow the familiar to cast these spells or use spell-trigger or spell completion magic items. Starting at 2nd level, and every two levels thereafter, a witch's familiar adds new bonus spells to the witch's spell list based on her patron.

Az első idézet, a 70-es páciensből kétszer azt mondja, hogy a boszorkány megtanulja a varázslatot - mindkettő "add [ed] a [a] varázslatok listájához", és "hozzáadva az ismerősök által tárolt varázslatok listájához", úgy tűnik, hogy a 69. oldal azt jelzi, hogy az ismerős által tárolt varázslatok az ismert varázslatok.

p. 65, az "Osztályfunkciók" alatt, a "Varázslatok":

A witch can cast only a certain number of spells of each spell level per day. Her base daily spell allotment is given on Table 2-10. In addition, she receives bonus spells per day if she has a high Intelligence score (see Table 1-3 of the Pathfinder RPG Core Rulebook).

Ez azonban gyenge bizonyíték, hiszen a CRB 39. oldala ugyanolyan mértékben írja le ugyanaz - nincs említés a tartományrésekről, amelyek szerepelnek a CRB 40-41. oldalán:

A cleric gains one domain spell slot for each level of cleric spell she can cast, from 1st on up. Each day, a cleric can prepare one of the spells from her two domains in that slot. If a domain spell is not on the cleric spell list, a cleric can prepare it only in her domain spell slot. Domain spells cannot be used to cast and spells spontaneously.

Úgy tűnik, nincs bizonyíték arra, hogy a boszorkányoknak van egy speciális védőszentje (analóg a domainhez). A diszlexiás karakterlapok boszorkány "előkészített varázslata" oldala azonban egyértelműen egy "+1" jelű patron varázslatot mutat, és a "Spellcasting for Pathfinder Autosheet v6" felsorolja azt "bónusz varázslatok" opcióként. >

Ne feledje, hogy nem a helyesírás-helyek szintjeiről kérdezősködnek, ahogyan ezek a kérdések:

készlet Iiridayn 03.11.2018 08:53
forrás

1 válasz

6

A boszorkány a táblázat szerint kapja meg a boszorkány helyesírási résidőket: boszorkány kiegészítve bónusz varázslatokkal egy magas képességű pontszám

Egy tipikus boszorkány nem nem kap egy további varázslatot minden szinten, amely csak a boszorkány védőszentje által kiadott varázslat készítésére használható.

Továbbá a sem olyan varázslattal rendelkezik, amely a és varázslatot ismerte el, mert ez a varázslat egy adott forráson keresztül érhető el támogatások egy boszorkány további helyesírási slot, amellyel ezt a varázslatot leadhatja.

Ha boszorkány lett volna a táblázatban felsorolt felületek felett és azon túl, hogy a helyesírási helyeket kapja: a boszorkány, ez egyértelművé válik a szövegben, és gyanítom, hogy az asztalon is, valószínűleg ugyanúgy, mint a papi osztály leírása egyértelművé teszi a text és az asztalon.

Míg egyes kampányokban ésszerű lehet egy boszorkányt adni minden szinten, mint egy bölcső, aki egy olyan helyesírási helyet kap, amely egy házszabály, és amit ez a GM megpróbálna elkerülni. Az öntés varázslatok már a legerősebb képessége a játéknak, és hogy több napot varázsoljon a játék egyik legerősebb görgőjéhez, nem tűnik jó ötletnek a GM-nek. Ha azonban a többi számítógép, mint egy varázsló, pap, és egy arcanista, akkor lehetséges, hogy a boszorkány kissé elmarad, és egy ilyen házszabály könnyítheti ezt a problémát.

Röviden, helyes, hogy nincs olyan bizonyíték, amely alátámasztaná, hogy létezik egy boszorkány, aki a "védőszolgálati résidőket" kapta. Nem tudom, miért nem követi a diszlexiás karakterlapok és az automatikus lapok a szabályokat; ez valami, ami felveszi az e termékek fejlesztőit.

    
válasz adott 03.11.2018 14:56
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket