Mit kell tennem, hogy egy mosogatógépet csatlakoztassak egy mosogatógéphez?

1

Az új (1836-ban költözött) házamban egy mosógépem van egy rövid folyosón? szekrény? vezet egy konyhából egy fürdőszobába. Fent a polc. Az a terv, hogy a mosógépet a polcra helyezzük és mosogatógépet helyezzünk el.

Most néz ki:

A mosógép feltehetőleg hidegvízhordozó + hulladék. Elolvastam, hogy a mosogatógépek forróvíz-csatlakozást kapnak. Már belépünk a hívó-vízvezeték-területre?

A polc, amelyre a mosógépet fel szeretném vinni, jól támogatottnak tűnik, de hogyan tudom megmondani, hogy a teljes, centrifugáló mosógépet fogja-e tartani?

    
készlet buildsucceeded 10.02.2014 22:03
forrás

1 válasz

2

Az Egyesült Államokban egy fővállalkozó ezt tenné, az összes vízvezeték-munkát alvállalkozásba adná egy engedélyezett vízvezeték-szerelőnek. Ha elvégezheti a vízvezeték nélküli munkákat, hívhat és becsléseket kaphat, és kiválaszthatja a kívánt vízvezeték-szerelőt.

Úgy tűnik, hogy a fotóból erősebb lesz a támogatás, figyelembe véve, hogy az alátét tele van vízzel, és a tömegközéppont gyorsan mozog a működés közben. Az alátétet is erősen rögzítenie kell a tartóhoz, hogy ne rezegjen le és ne essen a padlóra.

    
válasz adott 10.02.2014 22:33
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket