Proper víztartály-vízszint?

2

Aggódom, hogy a szivattyúm szivattyúja már nem kapcsol be, amikor a víz eléri a megfelelő szintet. Ahogy a képen látható, a víz szintje kb. Ami elég magas ahhoz, hogy a víz ne jusson be. Nem szabad a vízszint a bemeneti csövek alatt lenni? A tavalyi évben megvettem a házat, így nem vagyok biztos benne a szivattyú korában. Manuálisan futtathatom a szivattyút, de ez nem igazán jót tesz, ha sok esőt szeretnék kapni, amit babizni kellene. Elháríthatom-e az automatikus bekapcsolást, ha a vödörbe vödör vizet dobunk?

    
készlet Mike W 16.03.2015 16:35
forrás

2 válasz

2

A víz nem lehet olyan magas a vízben. Ez a 2–3 ”-es szintre kell esnie. Ez az, amit biztonsági tartaléknak neveznék , amely lehetővé teszi a szivattyú idejének pihenését, ha hirtelen megugrik a víz. leeresztő csempe, vagy ahol valaha is jönne (csak egy másik hely, amiről a fejem tetejére gondolok, az A / C lefolyó lenne, de nem kaphatnánk túlfeszültséget). szivattyú folyamatosan pihenés nélkül, a motor felgyorsítja a hőt a hőképződés miatt.

Két dolgot kell tesztelni. Először keressük meg azt a lebegő kapcsolót, amelyik bekapcsolja a szivattyút, amikor a víz elég mélyre esik (a vízben valahol lebegő golyónak kell lennie, talán a lefolyócsövek alatt). Hajtsa körül, és nézze meg, hogy bekapcsolja-e a csapágyat. Ha ez a cső alá tapadt, akkor csak el kell távolítani. Ha körbejárja és a szivattyú nem rúg, akkor csak rossz úszókapcsoló lehet, amit cserélhetünk ki, ha a fővezeték áthalad a csepegtetőzsinóron (nehéz megmagyarázni, de van egy dugó egy dugóban, amikor a falba dugja).

A második dolog, amit ellenőrizni kell, ha maga a szivattyú jó (ha az ellenőrző labda nem kapcsol be). Ha a plug-in-a-plug helyzet a fent leírtak szerint történik, húzza ki a két dugót a fali aljzatból, húzza szét egymástól, majd tegye vissza a szivattyút (úgy nézzen ki, mint egy normál dugó) a falba és nézze meg ha a szivattyú bekapcsol. Ha ez megtörténik, cserélhető úszó kapcsolót kaphat, és időközben aranyat kell kapnia. Ha nem, cserélnie kell a szivattyút.

Hacsak nincs hosszabb gyártói garancia a szivattyúra, minden második évben cserélje ki őket. Fogadok fogadni, hogy ezt nem változtatták meg sokáig. Ez egy kicsit elgondolkodik ezzel. Ha nem tartjuk meg a szivattyúnk karbantartását, és egy olyan árvíz, amelyre a szivattyú a különbséget képes kezelni, a biztosító társaság esetleg nem fizet a takarításért és a javításért, ezért ez a karbantartási tétel a házamban kötelező.

    
válasz adott 16.03.2015 22:30
forrás
1

A fotóra nézve úgy tűnik, hogy ez egy Hydromatic D-A1, amely egy diafragma lebegő kapcsolót használ. A diafragma kapcsoló úgy néz ki, mintha egy régebbi tervezést jelentene 2014 előtt, és ezek egy-egy idő elteltével elakadnak. A 2014-es Hydromatic újbóli kapcsolása nem rendelkezik ezzel a problémával. Először azt tenném, hogy a víz szintje a képen látható szintig van, és kapjon egy pálcát, és nyomja le a membrán kapcsolót (a szivattyú oldalához csatlakoztatott nagy fekete henger), és nézze meg, hogy kiindítja-e a szivattyút . A következő dolog, amit megtehetnék, a szivattyút ki kell húzni a gödörből, és helyezni kívülre, majd egy ceruzát / tollat kapni, és ezt a középső diafragma kapcsoló aljára ragasztani, ahol egy lyuk található, és emelje fel a a tényleges membránt addig, amíg egy kattanást nem hall, majd ismételten emelje fel és engedje le a tollat / ceruzát, hogy a kapcsoló aktiválódjon és kikapcsoljon, és tegye ezt 5-10-ször úgy, hogy a membrán maga lazuljon, hogy megfelelően aktiváljon és deaktiváljon . Tegye vissza a szivattyút a gödörbe, és töltse fel vízzel. Ha a szivattyú még mindig nem aktiválódik, új diafragma kapcsolót rendelnék a Hydromatic-tól, vagy egy olcsóbb opcióhoz egy Basement Watchdog / PHCC kettős úszó kapcsolót.

    
válasz adott 30.10.2016 23:06
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket