Sci Fi horror film címe (valószínűleg a 70-es évek közepe). Űrhajósok, akiket egy hatalmas, egyszemű idegen idézett meg halálos sugárral [kettős]

3

Néhány űrhajós volt. Talán 3, ők elmentek az űrbe, amit egy másik legénység megmentési küldetésére gondolok. Miközben az űrben tartózkodtak, látták a másik személyzet testét az űrben. Sikerült még egy életben maradniuk. De később megtámadta a legénységet. De azt hiszem, sikerült leküzdeniük.

Később ez a személyzet egy bolygón leszállt. Ezen a bolygón ott volt ez az óriási szemű idegen, hosszú lábakkal, amelyek a halálsugarat lőtték. Úgy nézett ki, mintha a világ háborúja lett volna. Az egyik legénység zapped és szétesett.

Végül, az egyik legénység feláldozta magát a nagy fehér gömböt, mint az objektumot. Ahogy belépett, csontvázává vált, és a gömb elpusztult. Azt hiszem, a maradék egy személynek sikerült elmenekülnie.

    
készlet 168Sean168 10.06.2017 22:34
forrás

1 válasz

5

Úgy gondolom, hogy talán misszió Mars jön létre 1968-tól.

Három űrhajósa van, Marsba utaznak valamilyen mentési küldetésen, és van egy fehér gömb. Ó, és van egy olyan karaktere, amit Nick Adams játszik, aki maga áldoz fel, és az idegen ugyanúgy hasonlít a "Világok háborújához" Mars betörőkhöz.

Előfordulhat, hogy a teljes filmet is közzéteszem, mivel elérhető a YouTube-on.

                             
    
válasz adott 11.06.2017 01:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket