Hogyan javítsuk meg a vakolat vakolat felületét

1

Nemrég költöztem és észrevettem ezt a repedést a falon. Amikor tompa késsel megérintettem, eltörött. Még soha nem vakoltam, de feltételezem, hogy újra kell vakolnom ezt a részt. Minden tanácsot nagyra értékelnék.

    
készlet TODD90 14.07.2016 19:43
forrás

2 válasz

2

Megérintem a fal többi részét, és látom, hogy mennyit kell javítani. A fényképből úgy tűnik, mintha egy másik vagy két hüvelykes felfelé és legalább egy hüvelykes lesz. Ez egy igazán egyszerű javítás. A kádban sár (vakolat javítás) bármely otthoni javítás, hardver vagy akár a helyi áruház és akár nagy élelmiszerboltok is szállíthatók. Kap egy gittkés, és segíthet, ha egy 6 "vagy 8" -os gipszkarton kést kapna, amely simább bevonatot készít (csiszolási időt takarít meg). Ezután keressük meg, hogyan lehet javítani a YouTube-on a gipszkarton és / vagy a gipszkarton javítását. Van egy csomó nagyszerű rövid videó, amely jobban megmutatja neked, mint amit mondhatunk.

    
válasz adott 14.07.2016 20:48
forrás
0

Ez rosszul tapadó festéknek tűnik nekem, talán a vakolat tetején. El kell távolítania az összes laza festéket, amit megtalál. Ezután tegye be a festék éles szélét egy vékony vakolatréteggel, prime és festje meg a falat.

    
válasz adott 15.07.2016 00:24
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket