Errata a 13. korosztály számára az elsődleges nyomtatás óta az alapszabályokhoz

5

A 13. életkori szabálykönyvben a saját bajnoki verziója vagyok. Az itt hivatkozásként az SRD "nagyon fontos szabályfrissítéseket és tisztázásokat" tartalmaz.

Létezik-e a változások listája? Az eredeti könyv túl szép ahhoz, hogy ne használhassa azt, de ugyanakkor biztosan szívesebben kapnék a frissített szabályokat abban az esetben, ha az első nyomtatás során valami jelentősen megtört.

    
készlet Artur Biesiadowski 22.03.2018 18:37
forrás

1 válasz

4

Ha az SRD-t (jelenleg 3.0-s verzió) egyetlen PDF-ként tölti le, a revízió előzményei a 8. oldalon kezdődnek. A magkönyvek szabályait azonban csak finomra használhatja - semmi sem törött. Például pontosíthatja a célzási szabályokat, amelyek azt mondják: "Ha egy varázslat vagy erő egy közeli ellenséget, szövetségeset vagy teremtményt céloz meg, akkor nem célozhatja meg magát, kivéve, ha kifejezetten kimondja, hogy célpont lehet." Ez az, ami nagyon könnyen meghatározható az asztalnál, és ha a GM úgy döntött, hogy egy varázsló meg tudja szüntetni magát a villám villával , akkor ez nem törné meg a játékot.

Egy jelentősebb változás egy példája az állatvilág állatvédelmi szabályai, amelyeket 13 True Ways-ben frissítettek a druid osztály részeként. Az állati társszabályok főkönyvének változata nem szerepel az SRD-ben - az újabb szabályok a 13TW-től.

Nézze meg a 13. életkorú GYIK -et is.

    
válasz adott 22.03.2018 20:03
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket