„Háborús játékok” túra

6

Azt hiszem, sokan emlékeznek a háborús játékok és a következő nem hiszem, hogy a "Global Thermonuclear War" szimulációnak a valódi katonai rendszeren történő lejátszása lehetséges, vagy akár egy jó ötlet, azon tűnődtem, vajon meg tudná-e látogatni a Cheyenne hegyi állomás NORAD számára?

A legfrissebb információk, amiket tudtam megtalálni, a 1999 Baltimore Sun -ról származik a hegyi túrák korlátozásáról, de semmit sem azok törlését.

Hűvös lenne látni: (még mindig az IMDB-től kölcsönzött háborús játékokból származó filmek)

    
készlet Karlson 17.01.2014 20:29
forrás

1 válasz

5

Cheyenne-hegy kínál túrákat, de nem a nyilvánosság tagjainak. Ez a program 1999-ben csökkent és szeptember 11. után megszűnt.

Néhány évvel ezelőtt a TripAdvisor-értékelések azt sugallják, hogy "Barátok A Családi túrákat pénteken lehet ütemezni, de meg kell hívnia és kísérnie kell, hogy valaki, aki a létesítményben dolgozik, és az amerikai hadsereg tagja legyen, vagy előzetesen megvizsgálja a Védelmi Minisztérium. Nem találtam online szűrőinformációt, de összehasonlítás céljából 4-6 hétig tart, hogy megkapja a jóváhagyást az Egyesült Államok haditengerészeti megfigyelőközpontjának látogatására, D.C. - és Cheyenne-hegytől eltérően, ez egy olyan létesítmény, amely nyilvános hozzáférést hirdet. Lehet, hogy nem hiányzik sok; a legtöbb NORAD művelet máshol költözött.

A Colorado Springsben látogatható legegyszerűbb katonai vonzereje a A második világháborús légi közlekedés nemzeti múzeuma . a repülőtérre, és hetente több napot nyit meg. A Peterson Air és Space Museum is nyitva áll a nyilvánosság számára, de Peterson Air Force Base , ahol található, nem szükséges, ezért szükséged lesz előzetes engedélyezésre .

Szerencsére sok könnyebben hozzáférhető hely van a hidegháborús katonai létesítmények iránti étvágyának megismeréséhez: a Nemzeti Atomtesztelő Múzeum Las Vegasban, Greenbrier Bunker Nyugat-Virginiaban, a Titan rakétamúzeum Arizonában, a tengeralattjáró múzeum és az USS Nautilus Connecticut (az új londoni Naval tengeralattjáró-bázissal szomszédos, amely lehetővé teszi a nyilvános hozzáférést bizonyos napokon, de nem nyújt sok látnivalót), és a Minuteman Rakétatörténeti történelmi helyszín Dél-Dakotában.

    
válasz adott 17.01.2014 21:58
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket