A HYDRA megölte Bruce Banner-t?

14

Amerikában: Amerika kapitánya: a téli katona , HYDRA-nak olyan terve volt, amely jónak tűnt a papíron, de azon tűnődtem, hogy hogyan kezelik a Hulkot?

A Avengers -ból tudjuk, hogy a hagyományos fegyverek (például az öngyilkossági kísérlet) vagy a Chitauri által használt idegen fegyverek nem ölhetik meg. A SHIELD vagy a HYDRA rendelkezik speciális fegyverrel, hogy semlegesítse vagy megölje a Hulkot?

Ha nem tudnák megölni, más terveik is voltak-e, hogy megtartsák őt?

    
készlet Andy 11.04.2014 19:21
forrás

2 válasz

17

Legalább egy megoldás van, amire gondolok, miközben ragaszkodok a filmművészeti univerzum-kánonhoz.

A SHIELD, SHIELD ügynökei alapján, és ezért a HYDRA hozzáférést biztosít az űrutazáshoz és rakétákhoz. Még ha feltételezzük, hogy nem is lehet megölni, ha a HYDRA képes beindítani őt az űrbe, valószínűleg csalással vagy valamilyen ideiglenes korlátozással, akkor eléggé semlegesítené. (Kétlem, hogy túl nehéz lenne meggyőzni a tudót, hogy az űrbe kerüljön, és ha még mindig a SHIELD árnyékában vannak, csak azt állíthatják, hogy valamiféle küldetés volt) Nem számít, mennyire erős vagy elpusztíthatatlan vagy tegyünk sok, ha vákuumban lebegnek. Nyilvánvaló, hogy ez nem volt HYDRA terve, de hozzáférhettek a szükséges erőforrásokhoz.

Nyilvánvaló, hogy a "küldés űrbe" megoldást legalább egy képregény, a "Planet Hulk" alatt használták

    
válasz adott 11.04.2014 21:42
forrás
-4

Hulkot küldték az űrbe, a pokolba, fekete lyukakba dobtak, több dimenziót stb., stb. Azt hiszem, el tudta zuhanni az utat a legtöbb helyzetből, és mivel ő olyan félelmetes fegyver, nem hagyná el hosszú ideig. Biztos vagyok benne, hogy Betty, Rick vagy gyermekei keresni fogják.

    
válasz adott 19.05.2014 20:23
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket