Többszöri belépési vízum

4

Brit polgár vagyok, egy brit útlevéllel. Kétéves kínai idegenforgalmi többlépcsős vízumot nyújtottam be, amelyet 2019 márciusában értek el és véget érek.

2019 februárjában lefoglaltam néhány kínai járatot, hogy visszatérjek Kínába a kínai újévre, ugyanakkor figyelembe véve, hogy mennyi információt kellett adnom a vízumkérelmi központnak, hogy eredetileg a vízumhoz jusson. a repülőtér ez egyszerű.

Az eredetileg megadandó dolgok a munkáltatónk levélei voltak, amelyek bizonyították, hogy munkám, repülőjegy-foglalás, szállásfoglalás és valószínűleg más dolgok is elfelejtettem. Kínának engedelmeskedni fogok belépni anélkül, hogy látszólag újra ezt kellene adnom, vagy tényleg újra kell benyújtanom a dolgokat, mint például a foglalkoztatási leveleket (az Egyesült Királyságban.     

készlet Jarede 02.11.2018 17:26
forrás

2 válasz

1

Az általános gyakorlat, amikor egy országba belépünk egy vízummal, az a dokumentum, amely hasonló a vízumkérelemhez. Természetesen ritkán ellenőrzik, de ez az általános szabály.

Will China allow me entry without seemingly having to provide this all again, or Do i indeed have to resubmit things like letters of employment

Ezt senki sem tudja meghatározni. A bevándorlási tisztviselőtől függ.

    
válasz adott 02.11.2018 22:36
forrás
1

Az ellenkező álláspont fennállásának kockázata miatt sokszor több belépési vízum volt Kínában az elmúlt 8 évben, és rendszeresen beléptem Kínába Hongkongból vagy Makaóból vagy légi úton. A Kínába való beutazások számának a században kell lennie. Még nem kérték fel, hogy nyújtson be minden olyan igazoló dokumentumot, amelyet a vízumkérelem tartalmaz.

Én is "brit" állampolgár vagyok az Egyesült Királyság útlevéllel. F, L és M. vízumkategóriáim voltak.

Ennek megfelelően a kilométered változhat, és mivel ez egy hosszú járat az Egyesült Királyságból Kínába csak azért, hogy megtagadja a belépést, valószínűleg a legjobb, ha a dokumentációt hozza.

    
válasz adott 01.01.2019 09:28
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket