Bádfürdőcsere

1

Folyamatban vagyunk egy repedt üvegszálas kád / zuhany cseréjében. Volt egy vállalkozónk, aki akril AKERbyMAAX káddal javasolt.

Rendben vagyok az akril káddal, de soha nem hallottam az AKER-ről. Csak azt szeretném tudni, hogy ez egy jó hírű márka, és nem valami junky. Nem keresek olyan áttekintést, amely csak egy bizonyos megerősítést jelentene, hogy nincs okuk, hogy ez a márka problémát jelent.

Különösen az ACTS-3P-t keresjük, ha egyáltalán segít.

A további egyértelműség növelése érdekében ésszerű költségvetésünk van, és csak azt akarom biztosítani, hogy mit tegyünk, nem kell újra elvégezni a következő évtizedben (vagy hosszabb ideig). Jelenlegi kádunk mindössze 5 éves és repedt a padlón (üvegszálas). Nem akarom, hogy valami ilyesmi megtörténjen.

    
készlet Eric C. Singer 23.04.2015 01:06
forrás

1 válasz

2

Soha nem hallottam a márkáról sem. Általánosságban elmondható, hogy a repedt műanyag (üvegszál, akril, bármi) kád egy gyenge telepítés, amely figyelmen kívül hagyta a "titkos" kulcsot (nem - ez általában ott van az utasításokban, hogy figyelmen kívül hagyják) a kád gipszelésében, így nincs hajlítsa az alján.

Másrészről, ha megkapod a nehéz dolgokat a helyére, az öntöttvas még mindig állandó marad.

    
válasz adott 23.04.2015 01:50
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket