Milyen volt a villámfa célja?

3

Nem érzem magam, mint Az éhségjátékok: Tűzveszély ezt teljesen kifejtette. Szörnyen kényelmesnek tűnik, ha egy fát, ahol villámcsapás történik 12 óránként. Mi lenne ez a pont a „játékban”? Csak akkor ölne meg valakit, ha rajta lennének.

    
készlet Nicholas Head 03.12.2013 06:59
forrás

2 válasz

7

Ez egy kicsit megmagyarázható a regényben, és könnyebben érthető az utólagosan, amikor a tudás Plutarch Heavensbee szubverzív módon találta meg a forradalomban részt vevő tribute-ok támogatását ...

Nem határozza meg kifejezetten a "Plutarch ezt ezt, és ez ...", mert ez lenne szörnyű clunky írás, és Collins sokkal jobb író a legtöbb ember hitelt ad neki ... csak egy kis logikát és levonást vesz igénybe.

A "Villámfa" az Aréna szakaszában található, amely órán belül villámlás . A villámfa (természetesen bárki mások gyanújának felvetése nélkül) bemutatja a szabályozott, kiszámítható villamos energia történetét egy előre meghatározott helyen, amely nyilvánvalóan előnyös a Beetee számára.

Ezenkívül világos és tömör módja annak, hogy a tributák nyomon követhessék, hogy milyen idő van, még akkor is, ha nem állnak közel a szakaszhoz, amely „óra”. Ez egyenértékű a Big Ben feltűnő 12.

Soha nem mutatják be, hogy a Beetee előzetesen megvitatta a Heavensbee-vel kapcsolatos tervet, de érdekes, hogy a Beetee ragaszkodik ahhoz, hogy az elektromos vezetéket a film nagy részén hordozza. Meglehetősen nehézkes az, hogy tartsuk meg, "csak az ügyben", így arra lehet következtetni, hogy a Beetee-nek volt a terve.

    
válasz adott 01.02.2014 19:38
forrás
3

Ne feledje, hogy Heavensbee, a jelenlegi gamemaker valójában a felkelők számára dolgozik. Abszolút hatalma lenne arra, hogy úgy dönt, hogy valami villámfát hoz létre, hogy a Beetee használhassa. És mivel veszélyes, de nem emel más tisztviselő szemöldökét.

    
válasz adott 03.12.2013 07:33
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket