Milyen következményekkel jár az egyetemi repülési klub indításakor?

3

Jelenleg egyetemi hallgató vagyok az Egyesült Államokban, és a következő két héten belül befejeztem a PPL-et (feltételezve, hogy átadom a checkride-et!)

Sajnos, amikor visszatérek az egyetemre az őszi félévre, nulla repülési erőforrások vannak. Nincsenek helyi klubok, vagy ilyesmi. Sok pilóta elmondta nekem az állami repülési iskolámban, hogy a diákok repülnek a főiskolákba, és csodálatosnak tűnik.

Az Egyetem ösztönzi a diákokat, hogy klubokat indítsanak, és maximum 10 000 - 50 000 dolláros finanszírozást kínálnak. Feltételezem, hogy a klubok növelik az iskolák felvételét, megéri a pénzt? Nagy mérnöki iskolaként láttam, hogy ez a túrák értékesítési pontja.

A kérdésem három részből áll.

 • Milyen következményekkel jár a hallgatói repülési / repülőtéri klub létrehozása, és milyen előnyökkel járhat az új légi barátok találkozásán kívül? (A várt biztonsági óvintézkedésekre gyakorolt hatások, amelyeket az iskola esetleg meg kíván szabni, minden olyan FAA-szabályzat, amely egy klubra vonatkozik, és társulások / partnerségek, amelyeket az iskola legitimitásának bemutatására hozhatunk létre)

 • Mi lenne a legjobb módja a pilóták megtalálásának az egyetemen? (Biztos vagyok benne, hogy a 30.000 hallgató közül néhány van)

 • Ezt az általános légiközlekedési közösség úgy ítéli-e meg, hogy „nem az én helyem”, hogy elindíthassak egy hallgatói repülő klubot, mivel új pilóta vagyok?

 • készlet WillSimon 13.07.2017 15:30
  forrás

  2 válasz

  3

  What are the implications of starting a student Flight/Aviators Club, and what benefits could it provide, outside of meeting new aviation friends? (Implications referring to expected safety precautions a school might want to impose, any FAA regulations pertinent to a club, and associations/partnerships we could create to show legitimacy to the school)

  Nem egészen az egyetemen tanultam, és ezt kicsit tudok beszélni, mivel részt vettem néhány klubban, amelyek autókat építettek (Formula SAE), míg nem ugyanaz, mint sok párhuzamot látok. Általánosságban elmondható, és ez nagyon egyetemfüggő, de láttam, hogy az egész fórumon érvényes, ha az iskola pénzt helyez egy klub felé, a klubnak be kell tartania az iskola szabályait, de ami még fontosabb, hogy jellemzően a biztosítási kötvény alá tartozik. A költői klubhoz hasonlóan nincs olyan nagy kockázat, de amikor az autókat versenyeztük, az egyetem minden alkalommal megvizsgálná őket, és mindig kellett lennie egy tanári tagnak, amikor teszteket futtattunk. Szerencsénk volt, hogy jó tudásalapú támogatásunk volt, ami kulcsfontosságú, tanácsom itt az, hogy először találjon professzort (amire általában szüksége lesz egy tanácsadóra) és izgatottak rajta és a fedélzeten, mivel ez hosszú utat jelent az ügyben.

  Mi az, ami itt trükkös, ha az egyetem dime-jén repül. Ha nem szeretne repülőgépet vásárolni, és egyszerűen csak a bérleti díjakat szeretné használni, ez egy érdekes helyzet. A légiközlekedési ügyvéd jobban válaszolhat az Ön számára, de meg kell erősítenie, hogy mi a helyzet a klub / org / egyetemi finanszírozás használatával a repülőgépek bérléséhez és repüléséhez. Technikailag nem kapsz kompenzációt a repülésért, de nem fizetsz repülni, amíg valaki fizet a repülőgépért (viszont viszont 0-t fizetsz, ami az arányos arány alatt van). Ha a diákok felosztják a bérleti díjakat, bérelnek egy helyi FBO-t, és mindegyiküket a repülőgépkeretbe nézzük, akkor nem kell igazán megismerni az egyetemet.

  Vannak olyan egyetemek, mint a Embry-Riddle , amelyek nagyon légi közlekedést céloztak és képzést kínálnak a tanterv részeként, így vannak olyan helyek, amelyek ezt teszik .

  A helyi repülőtéri iskola vagy az FBO bevonása segíthet abban az esetben, ha helyet bérel repülőgépek, és garantálhatja az üzleti tevékenységüket, mert kis árrés lehet.

  Az Nemzeti Intercollegiate Repülő Szövetséghez érnék el, és megnézem, hogy tudnak-e tanácsot vagy segítséget nyújtani.

  What would be a good way to find pilots within the University? (I'm sure out of 30,000 students there are some)

  Az USA-ban található légiforgalmi nyilvántartó nyilvános, mindig az iskolai címtárral szemben tudná futtatni ... Körülbelül kérem, írja le a lapokat stb. Ne feledje, hogy a repülés nem a legolcsóbb hobbi és főiskolai gyerekek nem lehet minden olyan készpénzes folyadék ... biztosan nem tudtam repülni, amíg nem volt az első munkám.

  Would this be percieved by the general aviation community as "not my place" to start a student flying club, as I am a new pilot?

  Az IMO pilótái nagyon érzékenyek más pilótákra. A régi pilóták szeretik a fiatal pilótákat, és valószínűleg sok segítséget fog kapni tőlük. A GA-tudatosság soha nem rossz dolog!

      
  válasz adott 13.07.2017 20:00
  forrás
  1
 • What are the implications of starting a student Flight/Aviators Club, and what benefits could it provide, outside of meeting new aviation friends? (Implications referring to expected safety precautions a school might want to impose, any FAA regulations pertinent to a club, and associations/partnerships we could create to show legitimacy to the school)
 • Valójában nincs hatással a klub elindítására. Az FAA nem szabályozza a klubokat mindaddig, amíg betartja a FAR-kat, különösen a költségmegosztás tekintetében (ami nem olyan egyszerű, mint a FAR hangja). Ami a biztonsági óvintézkedéseket illeti, az iskola teljes mértékben az iskolaigazgatás feladata, és meg kell beszélnie velük. Lehet, hogy semmi, vagy lehet, hogy nem induló, attól függ.

  Szintén indítson el egy helyi EAA fejezetet , vagy helyezz egy WINGS eseményt valuta képzés. Vannak IFR klubok is, és egy helyi repülőtéri iskolával is dolgozhat, hogy olyan dolgokat kínáljon, mint a földi tanfolyamok. Nehéz megmondani, hogy mit lehet dolgozni, amíg fel nem veszi a telefont és nem teszi meg. Ami az iskolád legitimitását illeti, ez az intézményre is jellemző, és amikor az adminisztrációt a klub elképzeléseivel közeledik, meg fogják határozni a feltételeket.

 • What would be a good way to find pilots within the University? (I'm sure out of 30,000 students there are some)
 • A legegyszerűbb módja az, hogy a közös területeken az iskolát körbejárja. Ne korlátozza magát a licencelt (vagy hamarosan engedélyezett) pilótákra, hívjon bárkinek, aki érdeklődik a légi közlekedés iránt (vagy akár drónok / pilóta nélküli repülőgépek, amelyek egy nagyobb mérnöki iskola). A pilóták számára keresést végezhet az FAA webhelyén, de ez egy-egy keresés, és az iskolai listán való áthaladás egy teljes munkaidős munka lenne egy ideje ...

 • Would this be perceived by the general aviation community as "not my place" to start a student flying club, as I am a new pilot?
 • Nem feltétlenül. Amikor több időt tölt a tapasztalt pilóták körében, úgy találja, hogy a legtöbb nagyon szívesen fogadja az új pilótákat, és nagyon bátorítják őket arra, hogy olyan dolgokat tegyenek, mint a klubok indítása és az üléseken való részvétel.

      
  válasz adott 13.07.2017 16:47
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket