Can csatlakoztassam egy multi-outlet adaptert egy GFCI aljzatba?

5

GFCI aljzatom van a konyhámban, ahol több mint két dolgot szeretnék csatlakoztatni. Arra gondoltam, hogy csak egy többletkimeneti adaptert tudok hozzáadni az egyik aljzathoz, vagy esetleg egy rövid 1 > Feltételezem, hogy ez valószínűleg elkomorodik, de működőképes lenne?

Pillanatnyilag a GFCI aljzatban van egy üvegmelegítő csatlakoztatva; Szeretnék hozzáadni egy kis halat, amely szűrőt, LED-es fényt és egy hal-tartályfűtőt.

    
készlet Peter Tirrell 04.06.2015 20:24
forrás

3 válasz

5

Teljesen csatlakoztathat egy hosszabbítót a GFCI aljzathoz, és amíg a GFCI kimenet megfelelően van bekötve, a GFCI védelem kiterjed az összes csatlakoztatott eszközre.

Ugyanakkor azt tanácsolom, hogy távol maradjon az ilyen többletkimeneti adapterektől, mivel az kiterjedhet a GFCI gombokra, amelyek nehezebbé teszik a tesztelés és az alaphelyzetbe állítás:

    
válasz adott 04.06.2015 20:29
forrás
3

Javasolok egy oldalsó kimeneti csapot, mint például a következő terméket. Ellentétben a korábbi választ, amely szerint egy hat kimeneti fedéllel a középső csavart javasolta, az alábbiakban bemutatott projekt valójában beleillik egy Decora-stílusú edénybe, például egy GFCI-be. A GFCI védelem kiterjedne a csatlakoztatott eszközökre is.

    
válasz adott 11.04.2018 07:07
forrás
-1

Itt van egy adapter, amely az Ön számára működik:

link

    
válasz adott 27.11.2016 03:40
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket