Az Aurra Sing apja identitása vagy faja valaha felfedte?

3

A Csillagok háborúja legendák regényében: "Az erőkönyv 3. öröksége: Tempest", a Nashtah fejvadász (később kiderült, hogy < strong> Aurra Sing ) a szüleit így írja le:

"My mother was human. My father was a ghost in the night, and I doubt even my mother knew his species - but it was obviously a long-lived one." Nashtah drew her lips back in an indifferent smile. "If I ever find out who he was, perhaps I’ll be able to hunt him down and kill him."

Aztán folytatja a vér elvezetését a nyers steakjeiből, és inni, azt mondva, hogy fajának szokatlan ... anyagcseréje van.

Édesanyja ismert, hogy Aunuanna , egy emberi nő, a Nar Shaddaa-nál a The Clone Wars előtt, de én nem látták az apja identitását bárhol. Valahol olvastam, hogy talán egy Anzati , de az Anzati az élet lényegét, nem a vér. Nagyon hosszú életűek, de gyakran évszázadokig élnek, ha nem évezredek, és hajlamosak halvány szürkés bőre is - mindkettő az Anzati elmélet kedvéért.

Az Aurra Sing apjának identitása vagy faja kiderült-e bármelyik kánonban? A Legends canon-t, a Disney canon-t, az RPG-t fogom bevinni.

    
készlet Omegacron 28.04.2017 21:44
forrás

0 válasz

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket