Book ID: Kid csatlakozik a „cirkuszhoz”, amely ellenzi a császárt [másolat]

7

Ez a könyv legkorábban a 80-as évek végétől származik; 1988-ban olvastam. Itt a következő összefoglaló:

Egy fiatal férfi, aki felnőttkori létszámban áll, a Birodalom által megbízott tesztet (császár), a Fortune Hunter tesztet, vagy valamit. Alapvetően ez egy teszt, melynek célja, hogy az életútodra állítson, és néhány „nagyon szerencsés” embert, akik átadják, speciális iskolákba vitték, és soha többé nem látták őket, hanem feltételezik, hogy mocskos gazdagok vagy bármi.

A gyerek tesztel, és az egyik szerencsés ember, és átveszi őt egy MT képernyőn vagy üres képernyőn. Szürke és átlátszatlan. A gyerek (fuzzy ezen a részen, mint én, mint 11 vagy valami, és beteg volt) megmentett vagy megszökött, vagy valami, és folytatódik a futamban, miután rájöttem, hogy a császár ténylegesen kitörli azokat az embereket, akik szerencsések vagy elég okosak ahhoz, hogy uralkodjanak .

A kölyök a lázadó csoportért küzd, amely egy csillagközi cirkusz része, vagy valami fedélként. Mindezek a technikák alapulnak az anyagadókon, beleértve egy MT-kockát, amely alapvetően a személy köré vetül, mint pajzs, de el lehet távolítani a falakat, hogy lőni lehessen, majd visszahelyezzék őket, hogy megvédjék a belső személyt. Az mt-képernyő is fegyveres lehet, mivel azonnal átadja az anyagot, hogy egy másik helyre érinti, és ezért szeletelőként használható, hogy eltávolítsák az emberek részeit, vagy nem (az erőszak elméletileg, de nem igazán véres).

Az egyik ponton a gyerek megpróbál eljutni egy biztonsági ellenőrzőponton, és a csengőmester (azt hiszem) az Asa Baqua (helyesírás?) személyazonosságát adja, aki később kiderült, hogy a gyermeke esetleg a szerencsés vadászok próbáját tette át, és eltűnt, így a csengőmester (furcsa szó, de emlékszem erre) okot okozott a császár elleni harcra.

Mindenesetre tini fikció vagy sci fi / fantázia volt, és szerettem a történetet, de csak egyszer olvasottam örökre. Ha bárki kitalálhatja ezt a könyvet, vagy emlékszik arra, hogy olvasta, kérjük, ossza meg nekem!

    
készlet Pumpkin the Evil 25.06.2016 07:23
forrás

1 válasz

4

Ez az Fiatal felnőtt könyv, olvasható az 1990-es években, egy fiatal fiúról, aki természetszerűen szerencsés, aki megszakítja a tesztegységet , azaz Donald Wismer Starluck . Tényleg csak befejeztem tegnap olvasni. Megvan az Imperially megbízott szerencse tesztje. Az MT-n keresztüli utazás az első menekülés után (blaster-meghibásodás útján) és az ő választása szerint (bár erősen magában foglalja, hogy szerencséje révén lesz). Csatlakozik ahhoz, ami egy csillagközi cirkusznak tűnik, de valójában a "Bel" csoport frakciója, a Birodalom lázadói. Igazából megkapja az említett személyazonosságot, és a könyv utolsó harmadának szentelték a belsöket, akik tökéletesítették az MT-t és hogyan fegyverzik a birodalom ellen.

A másik elem, amit elhanyagoltam, amikor azt kérdeztem, hogy mindannyian "Sh't'kan K'rati" -ba vonulnak, ami egy hihetetlenül halálos (és illegális) harcművészet, amely egyértelműen csak rendszeres Shotokan Karate, amit a szerző képzett.

    
válasz adott 25.06.2016 15:31
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket