Utazás Athén repülőterén Bécsbe

1

Áthaladok Athénba Bécsbe, érkezem Athénba Dohába az ETA 12:10 QATAR légutakon, és indulok Bécsbe az osztrák ETD 1455-ös, 2 órás 45 perc váltás. A járatok külön jegyeken vannak.

El kell fogadnunk a táskáinkat, át kell mennünk a szokásokon, és ellenőrizni kell, hogy az adott QATAR One-World és Ausztria Star (?), és nem tudunk egyenesen lefoglalni. Egyéb ötletek? Nem aggódnék, ha a táskáinkat lefoglalták volna, de mivel ezt nem lehet megtenni, azon tűnődöm, hogy túlságosan is vágtam a dolgokat. Egészségére Frank G

    
készlet Francis Grigson 13.07.2018 07:06
forrás

1 válasz

1

Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy itt van egy nagy probléma. Tehát válaszoljunk az összes lehetséges kicsire:

  • Ha Dohában a poggyászát ellenőrzi, mutassa meg az athéni bécsi beszállókártyáját (előzetesen be kell jelentkeznie az interneten!), és a Dohában található csekk ellenőrizték a poggyászát Bécsbe. A repülőtéri poggyászkezelés nem kapcsolódik a légitársaságokhoz. Az EU nem az Egyesült Államok, nincs olyan szabály, amely azt mondja, hogy az EU-ba való belépéskor el kell fogadnia a csomagját.
  • 2 óra 45 perc kell elegendő időváltási járat.

  • Egy külön jegy használata mindig szerencsejáték. Ha ez kevesebb, mint száz euró megtakarításra került, nem volt okos lépés.

  • válasz adott 13.07.2018 23:19
    forrás

    Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket