A mennyezeti fény nem cserélhető ki a csere után

1

Tehát azt akartam cserélni egy törött csillárat az új házamban, és ezt követően egy egyszerű flössugárzó lámpával ez nem kapcsol ki, annak ellenére, hogy milyen helyzetben van a kapcsoló. Biztos vagyok benne, hogy újra összekapcsoltam őket ahogyan azokat csatolták. De vegye figyelembe, hogy volt egy extra fehér huzal, amit le volt zárva, és nem használták. Lásd a képeket is.

És nem hiszem, hogy ez volna semmilyen különbség, de én is cserélem ki a dimmert egyidejűleg (a forgatógombtól a csúszkához a váltóval). Olvastam más szálakat, mint ez, de úgy tűnik, hogy nem találom ki. Köszönet ] 1

    
készlet Zach 12.08.2018 03:14
forrás

1 válasz

1

Kapcsolóhurkok 101

Ami itt van, egy klasszikus példa egy régi stílusú kapcsolóhurokra . Az önmagában zárt fehér drót a fali fényeről visszatérő melegvíz, ami miatt a megszakító kioldott, amikor a többi fehérbe dugta be - egy rövidzárlatot hozott létre a bekapcsolt melegről közvetlenül semleges. Tehát, hogy a készülék újra működjön, kikapcsolva:

 • Húzza ki a rögzítőfeketét a doboz feketéről - hagyja, hogy a doboz feketére mattoljon.
 • Húzza be a szolár fehér vezetéket a rögzítőfeketékbe.
 • És akkor meg kell tudnunk nyomni mindent a biztonsági mentésből, bekapcsolni, és legalább képesnek kell lenniük a be- és kikapcsolás módjára. Ki kell cserélnie a dimmert is, mivel valószínűleg meghalt (meghibásodott rövidzárlat) a korábbi megszakító kiesés során.

      
  válasz adott 12.08.2018 03:29
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket