Was Boomer azt akarta, hogy ténylegesen megölje ezt a személyt, és ha igen, miért próbált ilyen szegényt?

21

A Battlestar Galatica sorozat első sorozatának végén Boomer-et kétszer látja el a testben a közelben lévő üres tartományban. A hadsereg (és egy Cylon) tagjaként, ha valódi szándékát akarja megölni, akkor biztos, hogy olyan közel van a fejlövés sokkal hatékonyabban? Rájöttem, hogy csak sci-fi, és jó szezonra bukkan, de mivel a műsor sokszor durva realizmusa (amit meg kell tapsolni), kicsit furcsa, hogy ha az alkotók ilyen felügyeletet végeznének.

Ezért azon tűnődtem, vajon valójában szándékos-e, és harcot jelentene neki, hogy elfogadja, hogy Cylon. Vagy valóban, ha ez a "Ez minden történt a show" vallási aspektusának egy további eleme. Megnéztem a sorozatot, de nem figyeltem és dokumentáltam a dokumentumokat, és nem olvastam további anyagokat a műsorról. Csak azon tűnődtem, vajon ez a jelenet rejtett jelentőséggel bír-e, vagy csak drámai célból, mert a háború összefüggésében ez egy szörnyű katonai döntés és az elszalasztott lehetőség (természetesen egy Cylon perspektívából).

    
készlet bazz 18.04.2013 20:11
forrás

3 válasz

20

Ezt a Terv magyarázza. Cavil elrendelte, hogy ölje meg, de nem tudta megtenni, mert nem volt teljesen a kontrollban alvó ügynökként, és a emberi része nem akarta csináld. Éppen ezért nem lőte le a fejében (vagy nem húzta meg többször), a jelenetnek azt kellett volna mutatnia, hogy a harc benne van.

Azt is elmondja Cavilnek a lövés után, hogy elvesztette a legjobb részét, amikor tette.

btw ha nem láttad a tervet, azt javaslom. Elmagyarázza a történet néhány hátterét, és néhány jelenetet érzékel. (Ez nem dokumentumfilm, ez csak egy része a történetnek, néhány jelenet, amelyet a sorozatból vágtak le.)

    
válasz adott 18.04.2013 20:58
forrás
19

Mindenkinek, aki a kézifegyver használatát képezi, a lő középső testtömege . Önbe fúrt. Vannak, akik speciális mesterlövészi képzést kapnak, hogy más, nehezebb felvételeket készítsenek, túszhelyzetekben, és nem, de ez nem a norma. A lövöldözős test testtömege a leggyorsabb módja annak, hogy valaki lehullott, és általában a leghalálosabb is. Nem voltak rossz lövések, csak gyorsan orvosi segítséget kapott.

Ha megpróbálta lőni a fejében, még nagyobb valószínűséggel hiányzik. És feltételezve, hogy eltalálta, nem feltétlenül fogja megölni. Az emberek túlélik a fejlövéseket is. Az agyad nem egy 1/8-os része a fejbőrednek, ez kisebb, mint azt hiszed, hogy a grapefruit mérete. A golyó behatolhat a fejbe, és kiléphet anélkül, hogy bármilyen agykárosodást okozna.

Értékelem, ahogyan ezt 100% -ban pontosan ábrázolták a valós életben. Személy szerint örülök, hogy nem próbáltak „menni Hollywoodba” vagy bármi másba.

    
válasz adott 18.04.2013 23:30
forrás
8

Azt hiszem, helyes vagy, és mindig olvastam így, hogy a gyilkosság meghibásodása belső konfliktus volt az emberi identitása és a cylon valósága között.

Ő lenne az első, akit látunk ilyen konfliktusban, de nem az utolsó ... vegye figyelembe a Caprica Six-ot és Boomer későbbi doppelgangerjét, Athenét, amikor a show során haladnak.

Előzetes felvételek voltak (például az öngyilkossági kísérlete a Cylon természetének megvalósítása során), amely azt mutatja, hogy egyértelműen volt az új valóságának elfogadása és adaptálása. Ehhez hozzáteszi, hogy az a tény, hogy ő (a legtöbb emberrel együtt a legénységen) rendkívül szeretett Adamát parancsnokként, és úgy tűnik, nagyon valószínű, hogy az emberi oldala nem akarja megölni, és harcolt a cylon programozása.

    
válasz adott 18.04.2013 20:24
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket