Miért van Victor Creed haja fekete az „X-men Origins: Wolverine” -nél

-9

A X-Men Origins: Wolverine címen miért van a Victor Creed haja fekete?

Azt hittem, hogy a haja szőke vagy piszkos sárga lesz, ahogy azt hittem, hogy a képregényben kell lennie. A haja élete elején fekete volt, és csak festette? Mi magyarázza a sötét haj jelenségét? Ez volt a képregényben?

Azt hittem, hogy talán azért, mert ennek a filmnek egy nagy része wolverine mutációiról szólt, talán egy saját mutációját kapta, amellyel a haját sárgává változtatta, és tovább "mutatkozott" a "Sabretooth" -ra. Van valódi hajszál információ az igazi hajszínéről, és miért változott a szín? Mert a múltbeli filmekben a haja sárga volt, de ez a film egy másik ütemezéssel foglalkozik.

    
készlet Pobrecita 26.06.2014 00:10
forrás

1 válasz

4

A filmben látható, hogy Victor folyamatosan változik, ahogy az évek folytatódnak. A kezei / ujjai egyre több macskát kaptak, a talonjai (karmai) egyre hosszabbak / élesebbek maradtak. Ugyanakkor Creed agresszívebb lett, kevésbé gondolta át a cselekedeteit. Elvesztette az emberiségét, amint egy vadállat lett. X1 idejére szuper hosszú szőke haja van, és olyan magabiztos, mint egy téglazsák.

Sabretooth folyamatos mutációjának része. Csakúgy, mint Wolverine. Egyes mutánsok a mutációjukkal (Changelings, mint a Multiple Man) születnek, a legtöbb pubertás során egy mutációt kapnak, és néhány másodlagos mutáció tapasztalható (Gambit, Beast kettő, talán három, ha számol a vett kísérleti gyógyszer). De Sabretooth és Wolverine, akiknek a gyógyító tényezője fizikailag kora van, nagyon kevéssé változik, mint amennyire kellene. Kivéve, hogy Wolverine folyamatos mutációját a testébe illesztett adamantium visszafogja. Gyógyító tényezője nem tud megszabadulni az adamantiumtól, és meg kell küzdenie a fémmérgezés ellen.

Amikor Magneto a képregényben tépte ki az adamantiumot a boltozatból, úgy kezd beastális formává, mint a Beast. Átkozott, több izmok, hízelgőbb arc, szőr, hangosabb és nehezebb beszélni, instinktuálisabb, mint logikus, mint Sabretooth.

De nem , a Comic Sabretooth, még az Origins képregényében is mindig szőke volt. A filmgyártók jobban törődtek a karakter megfelelő ábrázolásával, mint minden egyes fizikai jellemzővel.

    
válasz adott 26.06.2014 02:31
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket