Do Az animált objektumok lehetőséget adnak a támadásokra?

15

A Animate Objects varázslat-készítő objektumok által animált objektumok támadások?

Bár úgy gondolom, hogy az animált tárgyak minden bizonnyal alkalmas támadási támadások, a szöveg megfogalmazása Ha egy objektumot támadásra utasítunk, egyetlen közelharci támadást végezhet egy lény ellen egy 5 méteren belül ez " engem csodálkozom, vajon a további lehetőség támadások is implicitek-e ezzel a parancsgal     

készlet Matt Vincent 28.06.2017 23:14
forrás

1 válasz

26

Igen, ők is.

A varázslatból:

If you issue no commands, the creature only defends itself against hostile creatures. Once given an order, the creature continues to follow it until its task is complete.

Ha az animált objektumokat "Öld meg az orkokat", akkor mindent megtesz, hogy teljesítse a feladatot mindaddig, amíg nem teljes, anélkül, hogy egy másik műveletet (bónuszt vagy másképp) bonyolítana. Ez magában foglalná az Opportunity Attacks-t, mivel azok lények, nincs olyan szöveg, amely azt mondja, hogy nincs reakciójuk, és az OA-t a célból elinduló célból elindítja.

Másrészről, ha csak parancsolod őket, hogy "támadd meg ezt az orkot, ezt a fordulatot", akkor elvégeznétek ezt a feladatot, majd várnának további utasításokra, esetleg megtorlásra, ha támadnak.

    
válasz adott 28.06.2017 23:23
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

Miért nem volt Chekov a Star Trek között: az Animált sorozatú személyzet? Tokió 300 km-es körzetében - Hol van a természet, a növényvilág és az állatvilág? [zárva]______ 34283 ___

Ez az tágabb kérdésem . Itt "Tokió közelében" = 300 km-en belül sugár . 10 napot tervezek Japánba látogatni, és 5 napot tervezek Tokióba. A fennmaradó részre akarok menekülni a megalopolistól, és beültetnem magam a (festői, festői) vidéki hátsó fákba / vidékbe? Tehát valaki kérjük, javasoljon vagy ajánljon egy ilyen régiót? További kritériumok:

 • Kérlek, ne tegyél 100% -ig vadászott medveket, medvéket és halálos állatokat.

 • Nem fogok vezetni, ezért a tömegközlekedésen és a gyalogláson kell alapulnia (ésszerű távolságokon).

 • Meg kell tudnom látni és hozzáférni az óceánhoz vagy egy nagy mennyiségű vízhez a régióból.

 • Meg akarom kerülni a templomokat és a valláshoz kapcsolódó épületeket.
 • ______ azszpr31493 ___

  Először is, hadd magyarázzam el, mi a Tokió. Tokió nem a hagyományos értelemben vett város, Tokió egész prefektúra, és legalább fele örökzöld erdők és festői hegyek borítják. Elég váratlan Tokió számára, ugye?

 • Japánban és Tokióban is vannak medvék. De az esélye, hogy találkozunk, elég alacsony, ezért nem aggódnék. A majmok sokkal inkább zavaróak.
 • Ez rendben van, mivel a legtöbb Tokyoitesnek nincs autója.
 • Aztán valószínűleg ki kell zárnunk Yamanashit, Gunmát, Naganót - nagyon közel Tokióhoz, nagyon festői és meglehetősen vidéki ... Azt ajánlom Karuizawát, amely Nagano prefektúrában fekszik, de csak néhány tó van. Yamanashi prefektúrának híres Fuji-tavai vannak, de máskülönben a szárazföldön található.
 • Impossible. Japán nagyon vallásos ország, a templomok vagy a vallási intézmények gyakorlatilag mindenütt vannak.
 • Ezek azok a helyek, amelyeket nagyon ajánlok, de az egyik beállított kritérium közül egyik sem sikerül:

 • Az Izu félsziget nyugati oldala a leginkább elkülönített hely. Nagyon vidéki, a természet lélegzetelállító, nagyon vad, de a vonatok nem mennek oda. Az autó az egyetlen lehetőség.
 • Yamanashi prefektúra. Tokió prefektúra szomszédja, így nagyon közel van. Lélegzetelállító kilátás nyílik a Fuji-hegyre, öt Fuji-tavakra, hihetetlenül szép virágterületekre és még sok másra. De ez szárazföldi, nincs tenger sem.
 • Nagano és Gunma - a helytől függ, de tényleg a legvadabb hegyek, amiket elképzelhetsz olyan helyeken, ahol nem lépett be emberi láb. .
 • Kanagawa prefektúra - Shonan, Kamakura és Miura félsziget a Top5-en belül Japán legszebb helyein. A vonatok odaérnek, meglehetősen közel Tokióhoz (valójában még mindig a Nagy Tokió-térségen belül), a gyönyörű tenger mellett van, de minden sarkon a templomok és a pagodák láthatók, mert a Kanagawa nagyon gazdag történelemre tett szert. li>
 • Isehara város Kanagawa-ban, Ooyama-hegy - nagyon közel Tokióhoz, a hozzáférés tökéletesen jó - csak vonattal vonuljon Iseharába és onnan busszal Ooyama bejáratába. A hegy hatalmas, a természet festői, kilátást nyújt a lélegzetelállító. Néhány medve néha és hatalmas templom van az út közepén.
 • Tehát mi maradtunk?

 • Atami. A forró tavaszi város Izu-félsziget északi részén, festői strandokkal. Elég hegyes, rengeteg természet és vadonban. A vonatok odaérnek (körülbelül egy óra Tokióból), de maga a város álmos és időben fagyott. Érdemes menni, de nem igazán a legjobb hely.
 • Boso-félsziget. Annak ellenére, hogy földrajzilag nagyon közel van Tokióhoz, nehéz hozzáférni - legyen az lassú utazás, a helyi vonatok Tokió-öböl környékén, vagy a Miura-félszigetre, és onnan lovagolni. Elég vad, de ne feledje, hogy a tömegközlekedéssel hozzáférhető helyek nem lehetnek a megvert pályáról. Többször is ott voltam, és bár a Boso-félsziget nagyon szép, nagyon unalmas is.
 • Hakone - nagyszerű hely a tenger mellett és a vulkanikus kráter meleg tava. Forró források, hegyek és még sok más. A hozzáférés nagyon könnyű - vonat vonattal Hakone-yumoto-ba, és onnan induljon buszjárat Motohakone-ba, vagy bármelyik tetszőleges állomáshoz - minden érdekes.
 • Tokió déli szigetei, Seven Izu-szigetek. Hihetetlenül szép, még 300 km-en belül megközelíthető, akár Takeshiba mólón Tokióban (JR Hamamatsucho állomás), akár Haneda repülőtérről (Hachijojima sziget) vagy Chofu repülőtérről (más szigetek). A közvélemény meggyőződése ellenére nincsenek habu (még).
 • Frissítés: a szigetlakók szerint Hachijojima habu lakossággal rendelkezett, de a házasok bevezetése megoldotta a problémát.

      
  ______ azszpr31226 ___

  Lehet, hogy nem veszi észre, de ez valóban meglehetősen nehéz feltételek. Egyenként:

 • Nos, ez egyszerű, nincsenek halálos állatok Tokió közelében.
 • Nem is probléma, a tömegközlekedés Tokió környékén is egyszerű. "A legyőzött pályáról" azt jelenti, hogy a vonatok helyett autóbuszokra támaszkodnak, de biztosan nem kell autót bérelni. De ...
 • Ha képesnek kell lennie "látni az óceánt", csak a tengerpart közelében fekvő területek jogosultak. Azonban a Nagoyától egészen a keleti (Csendes-óceán) partjain keresztül Tokióig Sendaiig erősen iparosodott, csak néhány kivételt kapok, később. (Nézze meg a műholdas térképet : nem egy csomó zöld a partokon.)
 • A kevés maradék bit nemzeti parkja, Japánban pedig szinte kivétel nélkül minden hegyi vagy festői kis tengeri szigeten egy templom, szentély vagy mindkettő felül lesz.
 • ... rájössz, hogy Japánba látogat, igen,? Talán Mongólia jobb ötlet lehet.
 • Tehát mi hagy minket? Kihagyom néhány ötletet. Ne feledje, hogy mindezek a japánok körében is népszerűek, de a turizmus szezonális, és hétköznapoknál elég csendes lesz, ha sikerül elkerülni a nagy ünnepeket.

  • A Izu-félsziget , kb. 2-3 óra Tokiótól délre vonattal, népszerű forró tavaszi terület, bitekkel talán csak 50% -kal megszelídített vadonban, mint a Jogasaki part Ito közelében, és egy csomó jó túraútvonal.
  • Egy kicsit közelebb Tokióhoz a Boso-félsziget legdélibb bitjei is nemzeti park. A Nokogiri-hegy itt a leghíresebb hely, de (mint mindig ...) a szokásos templomokkal és szobrokkal van ellátva.
  • A legmagasabb választásom az Ön számára azonban a Izu-szigetek , 108- 354 km-re Tokiótól, és könnyen megközelíthető komppal vagy rövid repüléssel. Mindegyikben vulkánok, vulkanikus fekete homokos strandok, túraútvonalak, forró források, kerékpározás, búvárkodás és így tovább. A hátránya, hogy vannak (ritka) habu viperák és egy kissé megnövekedett kockázata annak, hogy megöl egy vulkán, de hé, ez Japán, amiről beszélünk, akkor Godzilla halálra kerülhet (vagy inkább földrengés) bárhol.
  ___