Miért a leggyakrabban előforduló tévhitek a filmekben? [zárva]

-4

Napjainkban sok film van rajtuk, ahol a rajzok vannak, például:

  • A labirintus futó :

a Gladerek, akik kiszabadulnak a labirintusból, hogy kijussanak, a legtöbbet a Thomas - Gally találkozás után érik el, fegyver nélkül, a következő jelenet a labirintus sarkánál, és mindannyian hirtelen élesítettek - nincs magyarázat.

  • Matrix

Megállapították, hogy a mátrix beírásához szükség van egy "operátorra" a valós világban, hogy be- és kijárhasson ... így ki tárcsázta a Cypher -et, amikor találkozott Smithgel és elárulta a csoportot?

  • A pillangóhatás :

Ashton Kutcher a pillanatnyi pillanatban visszaáll, hogy sebeket okozhasson a tenyerében annak érdekében, hogy meggyőzze, hogy Jézus vagy valami olyanná válik, hogy segítséget kapjon. Az a gondolat, hogy a seb egyszerűen megjelenik a tenyerében a cellatársa előtt.

Természetesen ez nincs értelme a pillanatnyi pillangóhatás fényében, azaz: a múlt kicsit megváltoztatása mindent attól a ponttól érinti, gyakran drasztikusan, még akkor is, ha az ugyanabban a börtönben ugyanabban a börtönben élt és a hely, ő már volt a sebe egész idő alatt a cellatársa memóriájában.

Ez a három film jó eamples, és mindegyikükben vannak lyukak.

A professzionális szerkesztés és a megjelenítés ellenére még mindig sok olyan furat van jelen sok filmben ?

    
készlet natural 28.08.2017 06:37
forrás

1 válasz

4

Bár ez elsősorban a véleményalapú, de néhány okot is meg tudok írni, hogy még mindig vannak-e plot-lyukak.

1. Olcsó

Tudják, hogy még mindig van egy telek-lyuk a filmben, de visszafelé haladva és az egész jelenet újbóli felvétele a költségvetésen kívüli. Ezért kihagyják.

2. Nincs opció

Néha nincs választásuk, kivéve, ha elhagyják a telek hibáját. Nem tudják, hogyan kell bezárni ezt a területet a teljes történet megváltoztatása nélkül. Ezért tartsa úgy, ahogy van.

3. Bank a közönség számára

Azt is elkötelezik, hogy a közönség nem veszi észre. És a legtöbb közönség nem, és leginkább másodszor is megkapja.

Néha a későbbi filmekben is megmagyarázzák ezt az ábrát.

    
válasz adott 28.08.2017 06:59
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket