Vannak-e olyan nem-humán Csillagflotta-hajók?

16

Van-e a Csillagflotta vagy a Szövetség olyan hajókkal, ahol a legénység többsége nem emberi?

Vagy az összes Csillagflotta-hajó többsége emberekkel rendelkezik?

    
készlet AncientSwordRage 10.04.2012 21:57
forrás

2 válasz

17

A legtöbb képernyőn megjelenő hajónak a legtöbb ember ismerős halmaza volt, egy emberiségét felfedező Vulcan / android / Borg és néhány többé-kevésbé egzotikus humanoid idegenek. Ez érthető, mivel a legtöbb színész ember, nincs várakozás - mindegyik ember (valószínűleg?), Így ez valóban csökkenti a filmezési költségeket, és lehetővé tette, hogy a nézők azonosítsanak a karakterekkel, lehetetlen lenne hét csáp idegenekkel (ismét csak valószínűleg, ki vagyok ítélni).

Ugyanakkor helyes. Vannak hajók, amelyek többsége nem emberi személyzet:

The USS T'Kumbra was a Federation Nebula-class starship that was in service with Starfleet in the late 24th century. In the 2370s, the T'Kumbra was under the command of Captain Solok. The T'Kumbra had an all-Vulcan crew, similar to the USS Intrepid and USS Hera, which also had predominantly Vulcan crews.

Forrás: Memória Alpha

Úgy gondolja, mintha különböző hajók lennének a legénységgel a Star Trek univerzumban, de csak most mutatjuk be ezeket a legtöbb ember és néhány külföldön.

Van is egy nagyon megalapozott magyarázat (bár nem tudom, hogy bárhol használták-e a sorozatban). A különböző fajok különböző biológiai tulajdonságokkal rendelkeznek. Kényelmes, ha nem szükséges, hogy ugyanazon a hajón ugyanolyan biológiával rendelkezzenek, hogy az életbiztosítási rendszerek egyszerűbbé váljanak. Bár az emberek 40 Celsius fokon élhetnek, nem igazán élvezik, így ha ez egy olyan hőmérséklet, amelyet egy másik faj tagjai nagyon hidegnek tartanak, akkor ne várjuk, hogy ugyanazon a hajón lássák őket az emberekkel. Ez jól magyarázza, hogy miért látnánk a legtöbb hajót ember és emberszerű személyzet tagjai.

Miért lenne a vulkánoknak olyan sok saját hajójuk, ha olyan hasonlóak az emberekhez? Talán azért, mert annyira bosszantó? Talán azért, mert úgy gondolják, hogy az emberek rosszul szagolnak?

    
válasz adott 10.04.2012 22:11
forrás
9

Egy másik válasz, amely időről időre arra utal, hogy a szövetség tagjai, hogy az emberek a leginkább hajlamosak arra, hogy szeressék a kalandot, az izgalmat és az izgalmat, ami az ismeretlen felfedezéséből származik. Mint ilyenek, azok a leggyakoribbak azok közül, akik a StarFleet-ben részt vesznek.

Bár a Csillagflottában számos vulcán van, hajlamosak arra, hogy az összes Vulcan legénységgel rendelkező hajókban szolgáljanak, mint a hasonló gondolatok, mint például az ízek és a szagok. Van még egy pár olyan hajó is, amelyeknek minden más versenyzője van. A regények egyik példája, hogy van egy tudományos hajó, amelyet a Horta számára terveztek és építettek, ami < a hff="http://en.memory-alpha.org/wiki/Dyson_Sphere_%28novel%29"> a Starfleet által küldött , hogy megvizsgálja a Dyson gömb , ahol a D vállalkozás talált Scottyt.

    
válasz adott 11.04.2012 04:08
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket