Hogyan verte Quirrell a bájitalt?

9

A Harry Potterben és a filozófus kövében Harry, Ron és Hermione csak több kamrán harcolnak, hogy Harry megkeresse Quirrell professzort, és Voldemort arcát a fejéből kilóg. Az utolsó szobában azonban logikai kirakós játék volt. Az a bájital, amely Harryt előre haladt, egy kis konténer volt, amely csak egy kis bájitalt tudott tartani.

Ha ez igaz, és tényleg csak annyi összeget tudna tartani, hogyan jutott el a Quirrell a következő szobába anélkül, hogy kimutatná?

    
készlet Jon Valentine 18.02.2012 23:02
forrás

2 válasz

25

Elég volt elég bájital, amikor Harry és Hermione odaértek, így talán volt két csípőhöz, amikor Quirrell ugyanazzal a kirakással találkozott, és meg kellett itatni a bájital tartalmának felét. .

Másrészről Piton varázslatot vethetett a bájitalokra, hogy újratölteni tudják a különböző embereket (nem ugyanazon személynek, így ha valaki meghibásodik, és visszamegy, nem próbálkozhatnak újra).

    
válasz adott 18.02.2012 23:33
forrás
21

Úgy gondolom, hogy minden alkalommal újra feltöltődött a palack.

A megfelelő italt tartalmazó palack a legrövidebb a palackok sorában:

“Got it,” she said. “The smallest bottle will get us through the black fire – towards the Stone.”

Harry looked at the tiny bottle.

“There’s only enough there for one of us,” he said. “That’s hardly one swallow.”

— Philosopher’s Stone, chapter 16 (Through the Trapdoor)

Azt hiszem, ez egy szándékos tervezési jellemző: ez azt jelenti, hogy egyszerre csak egy személy léphet be az utolsó kamrába. Ha ez egy csoport ember, aki áthalad a kamrákon, ez lelassítaná őket. 1 A többi csapdából kettő - a repülő kulcsok és a sakktábla - alaphelyzetbe állítás után Quirrell átment, ezért ésszerű feltételezni, hogy itt is megtörténhet.

Miért szeretné újraindítani? Annak érdekében, hogy az első személy ne tudjon megállítani mindenkit.

Ha Quirrell éppen kiöntötte a palack maradék tartalmát (vagy egyszerre itatta), akkor Harryt megverik. Arra számítanék, hogy Quirrell ezt megtehetné, hogy az a tény, hogy egyáltalán nincs bájital, úgy tűnik, elég erős tippnek tűnik, hogy ezek a bájitalok nem igazán jelennek meg.

    
válasz adott 22.10.2014 22:50
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

Miért adta hozzá a HVAC telepítője ezt a PVC csövet? Van-e valami jelentősége Jack Sparrow kapitánynak, hogy Mr. Smithnek hívják a karibi első kalózok?______ 34283 ___

Tehát a Karib-térség első kalózaiban, a fekete gyöngy átok, amikor Jack Sparrow először megérkezik a kikötőbe, a férfi megkérdezi tőle, hogy schillinget és nevét kérje, hogy "kikötje a hajóját" a dokkban . Jack Sparrow 3 schilling-t ad neki, remélve, hogy névtelen marad. Ahogy Jack Sparrow elmegy, a férfi "Mr. Smithnek" hívja.

A későbbiekben, amikor a hajó két őrével beszélget, mielőtt Elizabeth Swan a vízbe merülne a párkányról, az őrök megkérdezik a nevét és válaszol "Smith" -re.

Van-e valami jelentősége abban a tényben, hogy Smithre utal, és utalja magát, mivel az első társ, akit a küldetésére felvett, Arabella Smith, a Laura Smith hírhedt kalóz lánya? Vagy ez csak egybeesés?

    
______ azszpr18240 ___

Nem vagyok biztos benne, hogy van-e különleges jelentősége ebben a példában, de a "Smith" az Egyesült Államokban az egyik leggyakoribb vezetéknév, talán még a leggyakoribb. Tehát, ha valaki egy álnevet akar választani, hogy elrejtse az igazi identitását, ez tipikus választás. És valamilyen oknál fogva a "Smith" többet szerzett, mint bármely más gyakori vezetéknév, így gyakran látni fogja, hogy ezt a célt használja a TV-ben és a filmekben.

    
______ azszpr76229 ___

Itt valami hozzáadása,

Amikor Jack először megérkezik a Port Royale-be, a következő beszélgetés történik a kikötővel és Jack-rel.

129481

A Smith abban az időben nagyon gyakori és széles körben használt név, a hasonló koncepció éppen úgy néz ki, mintha elrejtené valamit a látványban.

Tehát Jack elfogadja ezt, és a Smith nevet használja, hogy elrejtse magát másoktól, amikor nyilvánosan megjelent.

Frissítés ..

A A Karib-tenger kalózai: idegen árapályokon Jack egy bírót testesít meg, és "tiszteletreméltó bírónak" is nevezik, ez nem lehet pusztán előfordulás.

    
______ azszpr80469 ___

Ahogyan mások is válaszoltak a nevekre, mint Smith és Jones, olyan gyakori, hogy gyakran használják álnévként, ami Jack Sparrow kapitány dokkolója a Port Royalban ...

A Smith név azonban általában tematikus ismétlődő név a teljes munka során ...

 • Smith, mint sok vezetéknév, egyszer egy foglalkozási vezetéknév volt, ami lezáró kovácsnak vagy fekete szamárnak volt. Tehát van egy kis irónia, hogy Jack sorsát az egykori elvtársak fia fogja összekeverni, akinek a szakma egy fekete kovács. (Will Turner II)

 • A fiatal Jack Sparrow kaland regényekben Jack Sparrow barátai egy hasonló korú lánynak, akit Arabella Smith-nek neveztek . Van még szülei, egy Laura Smith nevű kalóz, Laura férje pedig a A hűséges menyasszony vendéglátójának tulajdonosa.

 • A Karib-tenger kalózaiban idegen árapályokról , Jack megszólítja az igazi igazságszolgáltatást Smith , akit lekötöttek és megragadtak.

 • Az ötödik „ Halott ember nem mesél” filmben bemutatjuk a Carina Smyth , a vezetékneve Smith változata. Ezen kívül egy csillagász, aki drágakővel, csillagokkal, vér hold alatt navigál, és ezzel párhuzamosan egy varázslatos objektum, amelyet a Sun-and-Star Amulet néven ismert, amit Arabella a fiatal Jack Sparrow-regényekben használ. A Trident a Jack Sparrow fiatal regényeiből is származik.

 • ______ azszpr28044 ___

  A kikötő azt jelzi, hogy elfogadta a vesztegetést, és lehetővé teszi, hogy Jack anonim maradjon. Lehet, hogy iszonyatosan azt sugallja, hogy azt hiszi, Jack nem jó. A nyilvános elhelyezkedésben való bejelentkezéskor Smith nevet erősen kötődik a közönség elképzeléseihez.

  Például az a név, amelyet a házasságtörők feltételesen írnak a szállodai regiszterekben. Groucho Marx sok kilométert kapott ebből a Egy éjszaka Casablancában . Az ő karaktere a szálloda recepcióján dolgozik, amikor Mr. és Mrs. Smith megpróbál regisztrálni. Hangosan kifejezi azt a meggyőződést, hogy "egy olyan névvel, mint Smith" nem tudnak igazán házasodni.

      
  ___