Az Egyesült Királyságba záró késsel a British Airways segítségével

7

Hozhatnék be az Egyesült Államokban az Egyesült Államokban vásárolni kívánt zárkést? 9,5 cm hosszú a penge - ugyanazt a kést vásárolhatja meg az Egyesült Királyságban, de az ár kétszerese?

    
készlet user29384 11.05.2015 20:58
forrás

2 válasz

17

Lezáró kést importálhat az Egyesült Királyságba. Idézve a HM bevételről & Vámhatár kormányzati oldal a támadó fegyverek behozataláról :

Offensive weapons that can be imported

Not all offensive weapons are controlled when imported. The following are classed as non-prohibited offensive weapons:

 • antique weapons - generally over 100 - years old
 • lock knives - ie with blades which fold into the handle that can be opened manually and locked into place
 • crossbows - except for use by unsupervised persons under 17 years old
 • swords, bayonets, machetes - except for concealed swords or swordsticks
 • axes, hatchets, tomahawks
 • throwing knives
 • replica medieval weaponry such as spears, lances, pikes, maces, caltrops and halberds
 • blowpipes and blowguns for use by vets and registered animal handlers - souvenirs that are incapable of inflicting injury are also exempt

Természetesen el kell helyeznie a kést a bejelentkezett poggyászába.

Ha az Egyesült Királyságban leszállt, ne tegye meg a kést. Inkább hagyja az ellenőrzött poggyászába, és menjen egyenesen az otthonába. A kések szállítása az Egyesült Királyságban tilos, kivéve, ha megalapozott magyarázata van , és a vásárlási otthon behozatala is lehet. ezt bizonyíthatja. Másrészről a Hyde Park körüli vándorlás egy zár késsel. Szóval tartsa a számlát, ne ürítse ki, hagyja a dobozában, és vigye haza békében.

    
válasz adott 11.05.2015 21:27
forrás
6

Normál felelősség kizárása: az alábbi információk nem jogi tanácsok, és nem értelmezhetők. Nem adhatunk jogi tanácsot, és az alábbi információk az Egyesült Királyság jogának saját értelmezésére vonatkoznak.

Bár technikailag jogszerű az Egyesült Királyságba történő behozatala, három dolgot kell figyelembe venni.

 • Az Egyesült Királyság törvényei egy ilyen kés szállítására. A záró kés illegális fegyver, függetlenül a pengék méretétől. A törvény valójában kimondja, hogy „ésszerű ok nélkül” közterületen való elhelyezése vagy „jó ok nélkül” nyilvános helyen való elhelyezése olyan bűncselekmény, amely legfeljebb 4 év börtönbüntetéssel büntetendő. A törvényesen megvásárolt késtermékek szállítása ésszerű indok és jó ok, amennyire értem. Ezért mindaddig, amíg a kés a poggyászában marad, az eredeti zsákba / csomagolásba csomagolva kaphatja meg otthonába. Ezen túlmenően - csak ne szakítsa meg a törvényeket :)
 • Ha további információra van szüksége, itt van az Egyesült Királyság vonatkozó joga - a büntető igazságszolgáltatás 139. szakasza. 1988-as törvény és ugyanazon törvény 139.a szakasza .

 • Amerikai törvények egy ilyen kés szállítására - nem tudok róla semmit - de azt hiszem, hogy hasonlóak az Egyesült Királysághoz.

 • Az ilyen fegyverek szállítására vonatkozó légiközlekedési szabályok - ezt a légitársasággal tisztázni kell. A BA weboldalt szereztem, de nem találtam semmit, ami a késeken kívül más, mint amennyit nem engedélyezett a hordozható poggyászban (természetesen). Akárhogyan is szeretné, hogy bejelentse.

 • válasz adott 11.05.2015 21:29
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket