Mi a Vitalij Petrov versenyszám?

2

Soha nem volt lehetőségem megnézni Vitalij Petrov számát a Cars 2 címen. Figyelembe véve azonban a részletekre vonatkozó figyelmet, amit ebben a filmben adtak meg, nagyon kétségem van róla, hogy nem kapott egyet. Tudsz segíteni nekem? A fiam nagyon hálás lenne.

Ez az az autó, amit kérdezek:

    
készlet joelthelion 11.06.2014 17:34
forrás

2 válasz

3

Nem vagyok biztos benne, hogy egy számot tartalmaz.

Ez az oldal felsorolja az összes World Grand Prix versenyzőt a filmekből, amelyek mindegyike rendelkezik színséma és számmal. Ez a lista olyan embereket tartalmaz, mint Lewis Hamilton (2. számú) és Francesco Bernoulli (No. 1).

Azonban ez a másik Wikipedia oldal felsorolja a versenyzőket egy kicsit részletesebben. Jeff Gorvette (24. szám) szerint:

The character does not appear in international versions of Cars 2. In two scenes (one where Lightning meets him at the party in Tokyo, and another when that scene appears in Mater's nightmare), Gorvette is replaced by a completely different character, voiced by a regionally better known racer than Jeff Gordon. Most of them share the body shape with Max Schnell and the least of them share after the body of Miguel Camino:

Mark Winterbottom as Frosty (Australian release)
Fernando Alonso as Fernando Alonso (Spanish release)
Vitaly Petrov as Vitaly Petrov (Russian release)
Jan Nilsson as Flash (Swedish release)
Unknown as Long Ge (Chinese release)
Memo Rojas as Memo Rojas, Jr. (Mexican release)
Sebastian Vettel as Sebastian Schnell (German release)
Claudia Leitte as Carla Veloso (Brazilian release) Unknown as Raoul ÇaRoule (French release)

Nem szerepel szám. Néhány további keresés a ezen a webhelyen vezetett, ami az egyik a sok autót értékesítő játékmásolat a filmben. Ellentétben a többi versenyzővel, a nem szám szerepel a Vitaly bejegyzésével vagy a képével:

Továbbáafilmbőlszármazóállóképeksemmitsemmutatnak:

Ezért úgy gondolom, hogy biztonságosan feltételezhető, hogy valószínűleg nem rendelkezik versenyszámmal, mivel ő csak a film egyik országának verziójában szerepel.

    
válasz adott 11.06.2014 17:53
forrás
1

A Vitaly Petrov hivatalos Disney.co.uk oldala mutatja a következő képet. A száma nyilvánvalóan 11 volt.

Vitaly Petrov is the first and only Russian race car ever to compete in the Formula World Championship. He didn't start off as a Formula racer though. In fact, there was very little motorsport in Vitaly's hometown of Vyborg Russia, so he got most of his race training in rally sprints and ice races. After winning the Russian Rally Sprint title, he won every race in the Russian Lada Cup. Vitaly was soon on his way to the top with multiple Formula wins. With all his speed and success, it's no wonder Vitaly became known as the Vyborg Rocket.

    
válasz adott 22.03.2016 19:58
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket