Miért leszállítaná a kabin személyzetét a kirakodás előtt?

36

Egyszer, amikor egy repülőgépen voltam, amely a szárazföldre járt, a légiutas-kísérő személyzet megfordult, és ezeket a kis tartályokat permetezték. Sok járat voltam, de ez az adott repülés volt, ahol a permetet csinálták. Tud valaki kérem mondja meg nekem, hogy mi a permet?

    
készlet Bhavik 13.02.2017 16:24
forrás

2 válasz

55

A spray-k (általában) inszekticidek, amelyeket az invazív fajok és betegségek terjedésének megakadályozására használnak.

The process of ‘disinsection’ is required under the International Health Regulations of the World Health Organization (WHO) on flights to and from certain destinations to prevent infectious and contagious diseases carried by insects and other volatile bodies. Rules established by the International Civil Aviation Organization (ICAO) require that disinsection does not injure or cause discomfort to passengers or crew. These rules permit the use of certain insecticides, which have the approval of and are recommended by the WHO based on their effectiveness and safety.

Az amerikai osztályból. Közlekedés

    
válasz adott 13.02.2017 16:53
forrás
4

Egyszer rendkívül hosszú repülésen voltam, és a légiutas-kísérő személyzet a folyosók körüli járatokat követte a félúton lévő permetező tartályok köré (mindegyik kézből körülbelül kettő), amit az Egészségügyi Világszervezet által megkövetelt fertőtlenítőszereknek tartottak sokan olyan sokáig légköri környezetben működtek együtt. Az elképzelés az volt, hogy megakadályozzák az utasok és az utasok közötti betegség továbbítását.

Ugyanakkor a felkutatás során azt találom, hogy a WHO oldal a repülőgépek fertőtlenítésére utal elsődlegesen rovarok megölése, így esetleg hiba történt a kommunikációban. Lásd még: ezt az USA Today cikket további információkért.

    
válasz adott 14.02.2017 03:49
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket