Melyek a tégla homlokzat frissítésének lehetőségei?

0

Érdekel a házunk tégla homlokzatának megjelenésének frissítése. Az első kép mutatja az ablak alatti falat és ültetvényt, valamint a két ültetvényt a bejárat útján.

Az előző tulajdonos fehérre festette a téglafestéket és a habarcsot, és vissza akarunk térni egy természetesebb, monokromatikusabb színsémához. A kezdeti gondolatunk csak a tégla átfestése volt, de kíváncsi vagyok, hogy milyen más lehetőségek állnak rendelkezésre a tégla cseréjéig?

Tehát, ha azt szeretnénk, hogy egy sötétebb szürke színt érjünk el, mit tennél? Milyen lehetőségeim vannak a tégla ismételt festésére?

Köszönöm!

    
készlet CraigPDX 27.07.2016 06:46
forrás

1 válasz

1

Az Ön legolcsóbb útja, ha messze festené. Ha meg akarja változtatni a fal szerkezetét, tegye stukkóvá. Ezt kétféleképpen lehet elvégezni: egy 3 rétegű, cement alapú bevonattal ellátott rendszer vagy a 3. réteg lehet egy latex alapú termék, amelyet általában az EIFS-ben használnak (külső szigetelő rendszer). rendszert.

A tégla felső sorát el kell távolítani, hogy a stukkót összekötjük az iparvágány élén, így a tégla elhagyja a vízcsapdát és lehetővé teszi, hogy a víz a tégla mögé kerüljön. Ez a rendszer körülbelül 3/4 "- 1" vastag. Ez lehet vastagabb, néha vékonyabb, de nem engedném, hogy bárki megpróbálja.

    
válasz adott 28.07.2016 05:58
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket