Hogyan erős az archívum?

7

Amennyire emlékszem a Drezda fájlokból, a az Archívum egy halhatatlan lény, amelyhez szükség van egy emberi gazdára. Mindent tud, amit leírtak. Valaha. És amennyire tudom, ez magában foglalja a digitális információkat is.

Tehát van néhány kérdésem ezzel kapcsolatban:

Tartomány

 • Ez vonatkozik a digitális információkra, például a csevegésekre, az emberi írású e-mailekre?
 • Érvényes-e az emberek által nem létrehozott írásos információkra?
 • Ez vonatkozik azokra az információkra, amelyeket csak közvetetten írtak az emberek, mint a YouTube-videók vagy a tudományos kísérletek adatai (például LHC-adatok )?
 • Mi a helyzet a véletlenszerűen generált kódokkal? Ha van olyan biztonsági rendszere, amely véletlenszerű kódokat generált (automatikusan, bár a rendszert egy ember tervezte), amely csak akkor olvasható, ha szükség van rá? Ekkor ismeri őket?
 • Érvényes-e azokra az információkra, amelyek nem szerepelnek a földön (de például a ISS )
 • Ugyancsak vonatkozik a képekre (például építési tervekre) is?
 • Számítási kapacitás

  Ha megértem, hogy helyes, az Archívum elérheti az összes információt, ha szüksége van rá. Nem tudom azonban, hogy ez hogyan működik. Olyan, mint a zseniális helyek ? Az archívum, ha egy bizonyos területre gondol, közvetlenül "megérti" azt? (amennyire valaha is történt)

  Az új tudományban gyakran vannak különböző gondolatok és bizonytalanság, ami helyes lehet. Az archívum többet tudna, mint amit a vezető kutatók tudnának a kutatásuk témájáról?

  Sok olyan feladat van, amelyek elvileg ember által megoldhatóak, de valószínűleg nem írták le. A szorzás egyszerű példa. Az archívum "tetszőleges" számokat azonnal megszorozhat? (ami a "tartomány" kérdésekhez kapcsolódik: Valószínűleg az emberek által tervezett és az emberek által működtetett számítógépek már elvégezték ezeket a számításokat).

  szerkesztés: Azt hiszem, tisztáznom kell, miért kérdeztem.

  Azt hiszem, az archívum lehet a legerősebb programozó, amely valaha is ott volt, és valaha is lesz.

  Ha ismeri az összes feltalált programot és minden architektúrát, és ha azonnal levonja a következtetéseket, akkor hibát talál. Még akkor sem, ha az ember soha nem tudott erről a hibáról. Ez lenyűgöző lenne.

      
  készlet Martin Thoma 27.08.2014 15:25
  forrás

  2 válasz

  5

  Az archívum nem szuperszámítógép, ez egy mágikus könyvtár. A intellectus egyetlen fajtája azt állíthatja, hogy az Ivy a meglévő írásos rekord területén van.

  Mi az archívum? Amint azt a kérdésemre adott válasz:

  létezik az Archívum létezése miatt az Oblivion War nem használható? [Enyhe spoilerek]

  az Archívum létezik ...

  ...keep track of any written record of gods that could be used to keep them connected to the mortal world. This lets the Venatori know if they've successfully cut a god off.

  Továbbá a sorozat megjegyezte (Harry belső monológjában azt hiszem), hogy az Archívum hatalma az internet megalkotása óta emelkedett, ami azt jelenti, hogy az ott felsorolt információkat az Archívum rögzíti.

  Ha Ivy képes számítógépet használni - mivel az archívumnak köszönhetően képes varázsló, akkor a legjobb olvasó programozó lenne. Biztos tudni fogja, hogy valaki olyan szöveget írt, amelyet valaha írt egy ember, beleértve az összes üzenetet és a forráskódot, és valószínűleg ismeri a számítógép bármely állapotát is. Ugyanakkor nem lenne jobb, ha az új tudást újszerű problémákra alkalmazná, és nem tudná megismerhetetlen dolgokat. Őszintén szólva, Bob sokkal jobb eszközt jelentene a rockstart-hoz     

  válasz adott 27.08.2014 20:57
  forrás
  2

  Az Archívum képességei nem magyarázhatók részletesen, de a feltártak arra engednek következtetni, hogy legalábbis az Ember által írt bármi az Archívumon belül van.

  Az internetírás még mindig írásban van, úgyhogy azt hiszem, hogy az Archívumban minden csevegésnapló belépett a történelem belsejébe.

  Ha egy Sidhe könyvet ír, akkor az Archívum nem rendelkezik a könyvben lévő ismeretekkel, azonban ha az Ember másolja a könyvet, hogy a tudás hozzáadódik az Archívumhoz.

  Az archívumban nincs adat a videóhoz való hozzáféréshez, de ha van egy szkriptje, akkor ez lesz

  Nincs adat arról, hogy az Archívum tisztán digitális információt szerezhet-e, amit az Ember nem tudott kézzel létrehozni, ha azonban a forráskód ismerete az Archívumnak, és a korábbi kódok valamilyen módon tárolódnak, mint a jövő modellje elképzelhető, hogy megjósolja a következő generált kódot

  Az ISS és az Alpha Centauri ebben az ügyben tisztességes játék lenne az Archívum számára mindaddig, amíg az Ember ezt írta le

  Ha egy épületre vonatkozó terveket egy ember készített, akkor az Archívum valószínűleg hozzáférhet a számítógéppel támogatott tervezéshez, de a fenti digitális információra adott válasz is szerepelne

  Az Archívum mindent tud, amit mindenkor leírtak, a gazdának meg kell tanulnia korlátozni az információáramlást, vagy kicsit őrültnek kell lennie, ahogy Luccio elmagyarázta Harrynek a hideg napokban, így nem olyan, mint egy Genius Loci

  Az archívum nem tudna többet, mint a vezető kutatók, de a tudás összege, amit bárhol is tudna, a fogadó képes lenne arra, hogy kitalálja, hogy a vezető kutatók nem gondolják, hogy a házigazda hibás lenne. >

  Az Archívum nem tud semmit csinálni, amit a fogadó legvalószínűbb, ha több számot szeretne, amire szüksége van, mert az Archívum és az Archívum tartalmazza a matematika teljes történetét

  A házigazda valójában a világ legjobb programozója lehet, de nem az archívumot tervezték, és nagyon kevéssé valószínű, hogy a fogadó úgy döntött volna, hogy az idejét valamiféle alkalomra használja, ami nem igazi adatokat tartalmaz arról, hogy a házigazda ténylegesen eltekint a rendkívül erős semleges párttól, de ahogy Luccio a hideg napokban történetesen kijelentette, a házigazda a jövőbeni események előrejelzését jelzi, a múltat mint modellt feltételezve, hogy segítse az emberiség pusztulásának megakadályozását. >     

  válasz adott 27.08.2014 18:50
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket