Hogyan működik a Gajz szimbóluma a gyógyító hatáskörökkel?

4

A mi papunk csak a Gajz szimbólumát ( ddi ) vett fel jutalomként jelenlegi küldetésünkben a következő tulajdonságokat tartalmazza:

Property: When you use a healing power through this holy symbol, choose acid, cold, fire, lightning, or poison. Each ally affected by the power gains resist 5 to the chosen damage type until the end of your next turn. If the ally is a dragonborn, the resistance increases by 5. If the ally wears or wields one or more items from this set, the resistance increases by 5.

Ez a művelet a Gyógyító szóval működik? Egyik gyógyító ereje sem rendelkezik a "Végrehajtás" kulcsszóval. Úgy tűnik, hogy ennek a szimbólumnak a tulajdonsága haszontalan, hacsak nem hiányzik valami.

    
készlet wax eagle 09.07.2011 02:33
forrás

1 válasz

5

Az itt található extrapolálás:

Healing Strike wouldn't be affect by this because it doesn't have the healing and implement keywords; healing strike is a weapon keyword power. But, yes. In order for this implement to come into play, the power being used has to be used through the implement, so it has to have the implement and healing keyword.

Ez az eszköz főleg a beállított bónusz miatt tetszik. Az Astral Seal technikailag előnyben részesíti az ingatlant, habár az ellenséget kell elérniük . Számos napilap és találkozás van, ami kifejezetten előnyös, Beavatkozás a reményről , < a href="http://www.wizards.com/dndinsider/compendium/power.aspx?id=1407"> Mantle of Glory . Azt mondanám azonban, hogy más osztályok jobban élvezhetik a szimbólumot.

A Spirit's Shield kiváló szinergiával rendelkezik, Stirring Shout hihetetlenül jó, mivel az egész találkozást tart, és hatással van a szövetségesekre minden alkalommal, amikor eltalálják a célzott ellenséget, és így tovább.

Alapvetően ez egyike azon sok elemnek, amelyek köré épülhetnek, kiválóak lehetnek. Ha csak véletlenszerűen esik, ez egy kíváncsiság és semmi más.

    
válasz adott 09.07.2011 04:41
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket