A legegyszerűbb út a Pathfinderről a Dungeons és a Dragons felé történő átmenetre

8

Néhány éve játszottam le a Pathfinder-t és bekapcsoltam, és tisztában vagyok a szabályokkal. A bátyámtól is hallottam, hogy a Pathfinder a Dungeons és a Dragons jobb változataként jött létre. Én is hamarosan megyek az egyetemre, és van egy Dungeons and Dragons klubja , és Dungeons and Dragons 3.5e-t használnak . Így gondoltam rá: mi a legkényelmesebb és zavartalanabb út a Pathfinder-ből a Dungeons és a Dragons 3.5e-re való átmenetre, így nem fogok teljes bolondot csinálni magamnak, amikor elkezdem a főiskolát?

    
készlet Cyberson 20.01.2016 06:14
forrás

2 válasz

8

Vorpal Mischa válasza mellett ezt a kérdést nagyon hasznosnak bizonyult mindenkinek, aki átadja a két rendszert.

Csak a legfontosabb változások megemlítése: D & D-ben a karakterek általában kevesebbet verhetnek, mint a Pathfinderben, így esetleg módosítani kell a harci technikákat.

Továbbá a Grappling és a Tripping egy kicsit bonyolultabb a D & D 3.5-ben, mint a Pathfinderben, így ha harci manőver-nehéz karaktert szeretne játszani, ismerkedjen meg ezekre a szabályokkal.

Általánosságban elmondható, hogy a sok szerint a Pathfinder „kiegyensúlyozottabb”, így kedvenc osztálya / versenye / építése / stb. lehet, hogy sokkal erősebb vagy sokkal gyengébb, mint a Pathfinder programban végzett műveletekhez képest.

    
válasz adott 20.01.2016 11:02
forrás
9
A

3.5 és a Pathfinder hihetetlenül hasonlóak, ami az átfogó ismeretekben könnyen elvégezhetővé teszi az átmenetet, de a sajátosságok és a kis részletek részletezhetőek. Gyakran előfordulhat, hogy emlékszik a Pathfinder-specifikus adatokra és statisztikákra, amelyek nem szerepelnek a 3.5e-ben, vagy kissé eltérőek.

Azt tanácsolom, hogy győződjön meg róla, hogy mindent megvizsgál, hogy egy kezdet - függetlenül attól, hogy milyen egyszerű -, hogy biztos legyen benne, és hogy elmondja a többi játékosnak, hogy Pathfinder háttérről van szó, és ösztönözze őket arra, hogy rámutassanak hibákat. Ha van ideje, érdemes lehet, hogy gyorsan ellenőrizze a karakterlapot, hogy megbizonyosodjon róla, hogy nincs rendszere.

    
válasz adott 20.01.2016 07:28
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket