Maximize Construct HD

1

Nem szeretnék HD-t hozzáadni egy konstrukcióhoz, inkább azon tűnődöm, hogy lehetséges-e hatékonyan maximalizálni vagy növelni a HD hozzáadott átlagot.

A megütés meghaladása általában egy d10, azaz az átlag 5,5, van-e mód arra, hogy ezt növelje vagy akár maximalizálja? Erre nem találtam semmit, de talán van egy kalandpálya vagy egy réskönyv, amit nem találtam meg néhány szabálynak.

    
készlet Aaron 08.09.2017 20:21
forrás

1 válasz

2

Ha csak megpróbálja megnövelni a konstrukcióit a holtpontok növelése nélkül a HD-je nélkül, akkor előfordulhat, hogy figyelmen kívül hagyta (azt hiszem, ez a Ultimate Magic -ban található, az oldal láblécének alapján d20pfsrd, bár nincs másolatom a közelben, hogy ellenőrizhessem) az < Bioconstruct módosítás . Ez +1-gyel növeli a CR-t, és szervenként 22.750 GP-t fizet, amelyből 2 szerepel:

  • Heart: This upgrade permits a golem to receive half the benefits of magical healing and provides a hit point bonus as if the golem had a Constitution score of 12, but the construct does not gain a Constitution score in this process. Negative energy spells cast upon the golem can affect the heart, causing it to cease functioning for the duration of the effect (or 1 round for instantaneous effects). If the spell has a save, the heart uses the golem’s saving throws.
  • Brain: This upgrade doesn’t permit the golem to think independently, but instead, the brain works as a storage device, permitting the golem to acquire skills and feats as if it had an Intelligence score of 10. Enchantment spells or spells with mind-affecting effects that are cast upon the golem can affect the brain, causing the brain to cease functioning for the duration of the spell. While the brain is suppressed in this fashion, the construct temporarily loses access to its skills and feats. If the spell has a save, the brain uses the golem’s saving throws.

A szív hozzáadásával a találati pontjait úgy határozzuk meg, mintha 12 alkotmányod lenne (tehát egy +1 módosító), bár nem érted ténylegesen az Alkotmány pontszámot. A agy lehetővé teszi, hogy készségeket és verekedéseket hajtson végre, mintha 10 intelligenciával rendelkezne, ami lehetővé teszi, hogy A szívósság .

A Bioconstruct módosítása hozzáadása az egyes szervekben felsorolt gyengeségek mellett további gyengeséggel jár:

All bioconstruct upgrades have the same weakness—they are susceptible to critical hits. An attacker that confirms a critical hit against a golem with a bioconstruct upgrade deals damage to the construct and also destroys one upgrade. The damaged upgrade ceases to function and the construct loses abilities associated with the upgrade. If a construct has more than one bioconstruct upgrade, only one is damaged. The GM randomly determines the damaged organ

    
válasz adott 09.09.2017 02:09
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket