Hogyan helyezhessek el egy terminálcsatolást a házam mellett?

3

Elkezdem az összes terminálpozícióm beállítását egy láncszem kerítéshez. Azonban a házhoz felfelé tartó termináloszlop utáni lyuk ásásakor egy lehetséges problémára bukkantam. Körülbelül 12 hüvelykes lefelé ásás után betörtem (feltételezem, ez a garázs alapjaiból és talán az alagsorból is származik), és kb. Ez azt jelenti, hogy a termináloszlop és a ház között tizenegy hüvelykes rés lesz. A kerítés célja, hogy a kutyák belsejében maradjanak, és ez a rés túl sok probléma lenne.

A kerítésszövet 48 "magas, és a poszt 72". A termináloszlopnak 50 "feletti magasságban kell lennie, a többi 22" eltemetve. Van-e bármelyiküknek javaslata, hogyan kell megközelíteni ezt a helyzetet?

    
készlet thtsigma 19.11.2013 04:51
forrás

2 válasz

4

Ugyanolyan helyzetem volt a helyemben, beállítottam a posztot, és elindultam a hátsó sínt a házhoz, és könyökdarabokat állítottam, hogy egy karikát hordozhassam a láncszemet a poszton. Nem akartam semmit csavarni a házba, hogy a fali konzolokat a felső és az alsó sínek a

    
válasz adott 19.11.2013 05:06
forrás
2

Ennek egyik módja az lenne, ha a 10 hüvelykes végállomást levágná, betonba helyezve a beton tetejére, és a posztot 180 fokos láncszalaggal ellátott házhoz rögzíti. Vagy akár 2 x 6-ot is lehet a házhoz csatolni, és hozzá kell csatolni a melltartó sávokat.

Másodlagosan, a termináloszlopot a talpbeton szélére helyezheti, húzza a huzalát feszesre, majd adjon hozzá egy másik bejegyzést a házhoz. Az ebbe a bejegyzésbe tartozó vezeték nem feszít, így 12 hüvelykre állíthatja, levágva a többletet.

    
válasz adott 19.11.2013 07:43
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket